Alper Potuk mecburen orta sahaya!

Mehmet Topal ve Josef'in cezalı olduğu haftada Pereira'nın orta sahayı Ozan Tufan, Diego Ribas ve Alper Potuk'tan oluşturması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2016 Güncelleme 12 Şubat 2016, 00:00
Alper Potuk mecburen orta sahaya!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Josef ve Mehmet Topal'ın aynı anda cezalı duruma düşmesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı sıkıntıya soktu. Portekizli teknik adamın orta saha kurgusunu nasıl oluşrucağı büyük merak konusu oldu.

DEĞİŞİK BİR ORTA SAHA
Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Portekizli teknik adam sakatlıktan yeni çıkan Meireles'i kupadaki Amed maçında forma giymiş olmasına rağmen ilk 11'de düşünmüyor. Pereira'nın orta sahadaki kurguyu Ozan Tufan, Diego Ribas ve Alper Potuk'tan oluşturacağı ifade ediliyor. Bu şekilde Ozan Tufan ilk kez gerçek mevkisi olan ön liberoda forma giyecek. Ancak orta sahadaki bu üçlü içinde performansı en çok merak edilen isim ise Alper Potuk olacak. Sol iç mevkinde forma giymesi beklenen Alper Potuk, ile Caner Erkin arasında pereira'nın uzun süre kafa yorduğu öğrenildi. Ancak Alper'in orta sahada, Caner'in ise sol bekte oynaması bekleniyor.