Usta: Güzel günler çok yakında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, takımın bir an önce toparlanması dileğinde bulundu. Usta da kısa sürede herşeyin yoluna gireceğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 01:22
Usta: Güzel günler çok yakında

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makamında kabul ettiği Trabzon Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerinin, Akyazı Stadı'yla ilgili sponsorluk görüşmeleri için destek istediği öğrenildi.

TAKIM TOPARLANSIN
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen buluşmaya Başkan Muharrem Usta, ve yönetim kurulu katıldı. Başkan Muharrem Usta 6 Aralık 2015 tarihinde başkan seçilmesinin ardından kendisine tebrik telgrafı gönderen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken görüşmede genel konular ve inşaatı sürmekte olan Akyazı Stadyumu ile ilgili bilgiler de verdi. Bordo-mavili yöneticilerin burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akyazı stadıyla ilgili yapılan sponsorluk görüşmeleri için destek istediği de öğrenildi. Erdoğan'ın takımın ligde bulunduğu konumla ilgili olarak da, toparlanmaları yönünde Başkan Usta'ya temenni de bulunduğu da belirtildi. Muharrem Usta da, Cumhurbaşkanı'na, "Herşey kısa sürede yoluna girecek. Güzel günler yakında" dedi.