Kartal'a Kupada Torku filmi!

Siyah-Beyazlı takım, 31. dakikada Cenk Tosun'un golüyle öne geçti. Sonrası ise tamamiyle korku filmi gibiydi. Marcelo kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bajic ve Volkan'ın golleri ile yıkılan Kartal, yarı final şansını zora soktu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 00:43
Kartal’a Kupada Torku filmi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Torku Konyaspor'a 2-1 yenildi. 25. dakikada sol kanatta topla buluşan Necip Uysal ters kanada uzun oynadı. O bölgede bulunan Serdar Kurtuluş sağ ayağı ile topun gelişine şutunu çekti fakat top kalenin solundan auta gitti. 31'de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Quaresma penaltı noktası civarına ortasını yaptı. O bölgede bulunan Necip Uysal'dan seken topu iyi takip eden Cenk Tosun altı pas sol çaprazından sol ayağıyla çok sert vurdu ve takımını öne geçiren golü attı. 33'te ceza sahası yayının hemen gerisinde topu kontrol eden Sosa sağ ayağıyla şutunu çekti fakat kaleci Kaya son anda topu kornere çeldi. 37'de Quaresma'nın pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Serdar Kurtuluş yerden sert vurdu fakat kaleci Kaya son anda yatarak topu kornere çelmeyi başardı.

CENK TOSUN 63. DAKİKADA GOLE ÇOK YAKLAŞTI
63. DAKİKADA sağ kanattan Quaresma'nın ortasına çok iyi yükselen Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı ancak top kalenin üzerinden auta gitti. 65'te Marcelo, Rangelov'u düşürdü. Hakem Marcelo'ya kırmızı çıkardı. Kullanılan frikiği Bajic ağlara gönderdi. 79'da Torku Konyasporlu Rangelov'un vuruşu üst direğe çarptı. Ceza sahasınainen topu iyi takip eden Volkan altı pas sağ çaprazından çok sert vurdu ve takımını öne geçirdi. Kartal böylece büyük bir avantajı kaybetti.

NEREDEN BAKARSAN BAK BÜYÜK TALİHSİZLİK
Beşiktaş'a büyük darbe... Marcelo atılmadan önce hakem ofsaytı görmedi. Ofsaytı görmeyen yan hakem Serkan Gençerler'di. Pozisyonun devamında Marcelo, Konyalı golcü Rangelov'u düşürdü ve direkt kırmızı kart gördü.

ELDE SADECE ALEXIS KALDI

Marcelo, Beşiktaş'ın iki maçında forma giyemeyecek. Ersan Gülüm'ü Çin'e satan Beşiktaş'ta Rhodolfo'da sakatlanmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın elinde sadece Alexis Delgado kaldı. Beşiktaş cephesi, hakemden çok şikayetçiydi. Özellikle Cenk Tosun'un bir pozisyonunda penaltı beklediler ama istedikleri olmadı.

DENYS BOYKO SİFTAH YAPTI

Beşiktaş'ın yeni file bekçisi Denys Boyko, dün akşam ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Böylece Beşiktaş'ta 1026 gün aradan sonra ilk kez yabancı bir kaleci görev yapmış oldu. En son 20 Nisan 2013 tarihinde Kara Kartal'ın Akhisar Belediyespor'a 4-1 yenildiği karşılaşmada Alan McGregor kaleye geçmişti.

İLK MAÇA GÖRE UYUM SAĞLADIM
Maçtan sonra konuşan Boyko, "İlk maç olmasına rağmen takım arkadaşlarımla uyum sağladığımı düşünüyorum" dedi.

İMPARATOR TAKİPTE
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş taraftarı fazla ilgi göstermedi. Mücadeleyi yaklaşık 4 bin kişi tribünden izledi. Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim maçı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la birlikte protokol tribününden takip etti.