Fener'e yeni sistem

F.Bahçe cezalı Mehmet Topal ve Josef ile sakat Lazar Markovic'in yokluğunda Kasımpaşa karşısına tek ön libero ile çıkacak. Sahaya 4-1-4-1 şeklinde dizilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 02:04
Fener’e yeni sistem

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz cuma gecesi Antalya yenilgisi sonrası iki maçı eksik Beşiktaş'la puan farkının 2'ye düşmesi Fenerbahçe'de ince hesapları beraberinde getirdi. Beşiktaş derbisine kadar puan kaybı istemeyen Teknik Direktör Vitor Pereira, sarı kart cezalısı Mehmet Topal ve Josef'in yanı sıra sağ üst ön adalesinde yırtık bulunan Markovic'in yokluğu nedeniyle bir hayli sıkıntılı.

YENİ SİSTEM 4-1-4-1
Teknik patron Vitor Pereira'nın eksikler nedeniyle sistemi değiştirmesi ve tek ön liberolu sistemle Kasımpaşa karşısında olması bekleniyor. Pereira, 4-1-4-1 sistemine uygun bir kadroyla sahaya çıkacak. Buna göre dörtlü savunmanın önünde tek ön libero Ozan Tufan olacak. Onun önündeki dörtlü ise sağ tarafta Volkan, solda Nani, ortada Diego ve Alper şeklinde olacak. Bekler de değişecek. Sağ bekte Gökhan, sol bekte ise Hasan yer alacak. Antalya yenilgisi sonrasında puan kaybına tamammülü kalmayan Fenerbahçe için Kasımpaşaspor maçı daha da büyük önem arz ediyor.

Volkan DEMİR