Hami zirvesi

Zirvede teknik patron Hami Mandıralı'nın tercihleri ve eski teknik direktör Şota hakkında söyledikleri eleştirilse de Hami hoca ile devam kararı çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 00:00
Hami zirvesi

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda veda etmesinin ardından pazar günü ligde deplasmanda uğradığı Akhisar mağlubiyeti sonrası bazı yöneticiler teknik direktör Hami Mandıralı'yı tartışmak için zirve yaptı. Hami Mandıralı'nın oyuncu tercihleri sert şekilde eleştirilse de yeniden bir teknik adam değişikliğinin takıma daha çok zarar vereceği ifade edildi. Avrupa kupalarına katılma hedefinden iyice uzaklaşan ve küme düşme hattının sadece 3 basamak üzerinde bulunan bordomavili takımda eleştirilerin odağındaki isim ise teknik direktör Hami Mandıralı oldu.

TERCİHLER ELEŞTİRİLDİ
Oyuncu tercihleri sebebiyle yoğun şekilde eleştirilen Mandıralı'nın topu sezon başında takımı çalıştıran eski takım arkadaşı Şota Arveladze'ye atması tepkilerin daha da artmasına neden oldu. 4 günlük ağır gribal enfeksiyonu henüz tam olarak atlatamamasına rağmen Akhisar maçını izlemeye gelen Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri maçın ardından Hami Mandıralı'yı tartışmak üzere mini bir zirve yaptı. Mandıralı'nın oyuncu tercihleri sert şekilde eleştirilirken, yine bir teknik direktör değişikliği takıma daha çok zarar vereceği için gündeme alınmadı.