Fener'den Diyarbakır çıkarması!

Sabah saatlerinde şehre gidecek Sarı-Lacivertliler'i Amedspor yönetimi çiçeklerle karşılayacak. Diyarbakır'da kuş uçurtulmayacak. Fenerbahçe Diyarbakır'a ayak basar basmaz hem karadan hem havadan keskin nişancılar ve özel harekatçılar tarafından korunacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 01:16
Fener’den Diyarbakır çıkarması!

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final ilk maçında bugün saat 13.00'te Amed Sportif Faaliyetler ile Diyarbakır ile karşılaşaçak olan Fenerbahçe bu maç için bu sabah özel uçakla yola çıkacak. Sarı-Lacivertli kafile Diyarbakır'a iner inmez hem karadan hem de havadan korunacak. Diyarbakır'ın ilçelerindeki operasyonlar nedeniyle Fenerbahçe'nin özellikle yabancı futbolcularının tedirgin olduğu ifade ediliyor. Ancak Fenerbahçe için olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak. Bunun dışında Fenerbahçe'nin kendi özel güvenlik elemanlarını da Diyarbakır'a götürmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Diyarbakır'a indikten sonra otele bile uğramadan güvenlik koridoru eşliğinde maçın oynanacağı stada gidecek. Zaten karşılaşma da 13.00'te başlayacağı için pek fazla zaman kaybedilmeyecek.

İL GÜVENLİK KURULU KARARI UYGULANACAK...
Karşılaşma saat 15.00'e doğru tamamlandıktan sonra Fenerbahçe hiç vakit kaybetmeden havalanının yolunu tutacak. Fenerbahçe İl Güvenlik Kurulu kararı gereğinde yol güzergahında polis koruması altında olacak. Bazı bölgelerde keskin nişancıların da görevlendirileceği ifade edildi. Amed Kulübü yönetiminden maç öncesinde Fenerbahçe'yi iyi karşılaşacaklarına dair sözlerin de gelmesi Sarı-Lacivertli kafiledeki güveni arttırmış durumda.

FENER'İ AMED YÖNETİMİ KARŞILAYACAK
Amedspor Asbaşkanı Nurullah Edemen, F.Bahçe'yi en en iyi şekilde karşılayacaklarını belirtip, "Başkanlığını hemşehrimiz Aziz Yıldırım Bey'in yaptığı F.Bahçe'yi havaalanında en güzel şekilde karşılayıp, maçtan sonra da uğurlayacağız. Maçın da centilmenlik boyutunda devam edeceğine inanıyorum" dedi.