Bu yol şampiyonluk yolu

Lucescu ile 100. yıl şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş o sezon da 18 maç sonrasında 44 puan elde etmişti. Ligde 5 maçlık galibiyet serisi bulunan Kartal bu sayıyı 9'a çıkarırsa 2000'li yılların en iyi grafiğini de yakalayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 00:02
Bu yol şampiyonluk yolu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Şenol Güneş yönetiminde rakipleri sürklase ederken bu sezon 18 maç sonunda topladığı 44 puanla 2000'li yıllardaki en iyi performansını tekrarlamış oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş'le bambaşka bir kimliğe bürünen Kartal şu ana kadar oynadığı 18 karşılaşmada aldığı 14 galibiyet, ikişer beraberlik ve iki yenilgiyle 44 puan topladı. Beşiktaş bu performansıyla Rumen teknik adam Lucescu yönetiminde 18 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik alırken 44 puan toplamıştı. Kartal Güneş'le de aynı puana ulaştı.

G.SARAY'I 8 PUAN GEÇMİŞLERDİ
Kartal 100. yılını kutladığı söz konusu sezonda 85 puanla en yakın takipçisi Galatasaray'ın 8 puan önünde şampiyonluğa ulaşmıştı. Gaziantep önünde aldığı 4-0'lık skorla ligdeki galibiyet serisini 5'e çıkaran Beşiktaş Şubat ayında yapacağı Başakşehir, Mersin, G.Birliği ve F.Bahçe maçını kazanmaları durumunda seriyi 9'a çıkarmayı başaracak.

STOPERLER İÇİN ACİL EYLEM PLANI!
Kartal'da Rhodolfo'nun sezonu kapatması, Ersan, Milosevic ve Franco'nun ayrılması üzerine stoper krizi başladı. Mersin ve Trabzon ile oynanacak erteleme maçlarında Alexis ve Marcelo'nun oynamayacak olması teknik heyeti sıkıntıya soktu. Güneş'in bu maçlarda Tosic, Necip ve Atiba'yı stoper olarak düşündüğü öğrenildi.