Beşiktaş'tan Fenerli yıldızlara kanca

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda ses getirecek transferler için kolları sıvadı. Yönetim ilk atağı ise Fenerbahçe'nin iki yıldızı...

Giriş Tarihi 09 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 09 Şubat 2016, 11:38
Beşiktaş’tan Fenerli yıldızlara kanca

İÇİNDEKİLER

Devre arası yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekerek gündemin birinci sırasında yer alan Beşiktaş Yönetimi, sezon sonu yine ses getirecek isimlerinde üzerinde şimdiden çalışmaya başladı.


Savunmayı, kanatları ve orta sahayı son iki senede yaptığı transferlerle güçlendiren siyah-beyazlı yönetim, Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül ile önliberosu Mehmet Topal'a göz dikti.


Sezon sonu sözleşmesi biteceği için bu iki yıldız oyuncuyu transfer listesine alan Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın, Fenerbahçe ile sözleşme uzatıp uzatmayacağını bekleyecek.


Kulüpleriyle anlaşma sağlamaması durumunda iki milli futbolcuyu gündemine almayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, daha önce Caner Erkin'e de talip olmuştu.


Bu arada gerek Gökhan Gönül, gerekse Mehmet Topal şu ana kadar Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturmadı ve iki futbolcuya da sarı-lacivertli kulüp tarafından henüz bir teklif yapılmadı.

Kaynak: Milliyet