Hesabı kitabı bırakın!

Güneş oyuncularından F.Bahçe'nin aldığı sonuçlarla ilgilenmemelerini isteyerek, "Hesabı kitabı bırakın. Kendi işinize bakın" dedi. Tecrübeli hoca Gaziantep'in çok iyi savunma yaptığına dikkat çekerek, "Golü ne kadar erken bulursak işimiz o kadar kolaylaşır" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 00:00
Hesabı kitabı bırakın!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu. Önceki akşam Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a yenilmelerinin ardından, oyuncuları ile bir konuşma yapan tecrübeli hocanın, "Hesap kitap yapmak sizin işiniz değil. Siz bunlara kafa yormayın. Sizlerden tek isteğim, sadece önünüzdeki 90 dakikayı düşünmeniz. Geçmiş, gelecek sizi ilgilendirmesin, her maçı kazanarak yürürsek bizim için iyi olur. İstatistikleri başkaları hesaplasın" dediği öğrenildi.

GOLÜ ERKEN BULURSAK ÇOK RAHATLARIZ
ŞENOL Güneş'in Gaziantepspor takımının iyi savunma yaptığına dikkat çektiği belirlenirken, "Savunmayı aşmak için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Rakibi reğişik varyasyonlarla yıpratmalıyız. Golü ne kadar erken bulursak işimiz o kadar kolaylaşır" dedi.

OYUNCUDAN KART GÖREN BAŞAKŞEHİR'E YOK

Beşiktaş' ta 3 futbolcu kart ceza sınırında bulunuyor. Mario Gomez, Andreas Beck ve Luiz Rhodolfo, bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda; 21. haftada Başakşehir'le oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler. Teknik Direktör Şenol Güneş'in kart sınırındaki oyuncularla görüşerek dikkatli olmaları konusunda uyardı. Başarılı hoca, "Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu nedenle sakin olmalısınız" dedi.

LİDERLİĞİ MUTLAKA GERİ ALMALIYIZ
KARTAL 'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan liderliği mutlaka geri almaları gerektiğini söyledi. Siyah- Beyazlı oyuncu, "Gaziantepspor maçıyla birlikte seri galibiyetler zinciri başlayacak. Taraftar bize güvensin" dedi.