Aslan artık kükremiyor

Antep ile oynanan kupa maçında umut veren Galatasaray, dün gece taraftarlarını yine üzdü. Sarı-Kırmızılı taraftarlar takımını soyunma odasına ıslıklarla uğurladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 00:00
Aslan artık kükremiyor

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep'i eleyerek taraftarlarıyla barış imzalayan Galatasaray dün gece Süper Lig'in 20. haftasında çıktığı Torku Konyaspor maçında umduğunu bulamadı. Rakip savunmayı aşmakta zorlanan ve ilk 70 dakikada pek de etkili olamayan Sarı- Kırmızılılar'ın özellikle Sabri'nin görişiyle son 20 dakikadaki canlanışı gol için fayda vermedi. Karşılaşma golsüz sona erince Sarı- Kırmızılı taraftarlar futbolcularını soyunma odasna ıslıklarla uğurladılar. Ortaya konan futboldan memnun olmayan taraftarlar tepkilerini önceki maçlarda olduğu gibi çekinmeden ortaya koydular. Taraftarlar sonuçtan sonra ortaya konan futbola tepkiliydiler. Direkten dönen top dışında tribünler çok da heyacanlanmadı. Galatasaray'ın en etkili oyuncusunun 2. yarıda oyuna giren ve önceki haftalarda taraftarların tepkisini çeken Sabri'nin olması ise oldukça ironik bir durumldu.

UMUT BULUT YİNE TEPKİLERDEN NASİBİNİ ALDI
Bu arada Sarı-Kırmızılı taraftarların son maçlarda çokça tepki gösterdiği oyunculardan biri olan Umut Bulut, bu tepkilerden dün de nasibini aldı. Uzatma dakikalarında harcadığı bir pozisyon sonrasında tribünlerden odeta homurtular yükseldi. Maçın ardından konuşan kaptan Selçuk İnan ise, "Galip gelmek için son bölümde yoğun çaba gösterdik ama son vuruşu yapamadık. Taraftarlarımızı mutlu edemediğimiz için üzgünüz" dedi.

GALATASARAY'DAN KÖTÜ PAS REKORU
Galatasaray'ın dün geciki maçın ilk yarısındaki yüzde 66 pas isabeti, son 2 sezonda ilk yarılarda yakalanan en düşük oran oldu. Galaktasaray, maçın 2. yarısında bu isabet oranını arttırsa da bu çabası 3 puan için yeterli olmadı. Dünkü beraberlikle zirve yarışından iyice uzaklaşıldı.

SİNAN'A NAZAR DEĞDİ ARKA ADALESİ ATTI
Torku Konyaspor'u konuk eden Galatasaray'da genç oyuncu Sinan Gümüş talihsiz bir sakatlık yaşadı. Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın 40. dakikasında sakatlanan Sarı-Kırmızılı futbolcu maça devam edemedi. Cim Bom'un teknik patronu Mustafa Denizli, genç oyuncunun yerine 41. dakikada Lukas Podolski'yi sahaya sürdü. Yere düşer düşmez değişiklik işareti yapan Sinan Gümüş'ü arka adalesinde yırtık şüphesi var. kesin sonuç bugünkü MR'dan sonra belli olacak.