Wesley Sneijder'e de 52 milyon TL!

Burak Yılmaz'ı transfer eden Çinliler, gözünü şimdi de Hollandalı yıldıza dikti. Jiangsu kulübü Wesley Sneijder için 52 milyon TL'yi gözden çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 03:04
Wesley Sneijder’e de 52 milyon TL!

İÇİNDEKİLER

Futbolda Çin istilası bitmek bilmiyor. Beşiktaş'ın milli stoperi Ersan Gülüm ve Burak Yılmaz'ın ani bir kararla Çin'e transfer olmasının ardından, Nani ve Van Persie için gelen inanılmaz tekliflerin ardından bir çılgın teklif de Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için geldi. Çin kulübü Jiangsu Suning'in Wesley Sneijder'e yıllık 7 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü. Galatasaray'a da 16 milyon Euro bonservis bedeli önerileceği belirtildi. Jiangsu, son olarak Alex Teixeira'yı 50 milyon euro'ya Shakhtar Donetsk'ten kadrosuna katmıştı.

TARAFTAR NE DER!
Öte yandan Çin takımlarının Podolski ile de ilgilerinin sürdüğü ve yakında yönetimin kapısını çalacakları konuşuluyor. Süper Lig'de şampiyonluğun uzağında kalan ve ekonomik sorunlarla uğraşan Galatasaray'ın Sneijder ve Podolski'yi satmayı düşündüğü ancak taraftardan gelecek tepkileri de düşündüğü öğrenildi. Galatasaray'ın transfer politikası taraftarı da düşündürüyor.