Galatasaray şikenin kralını yaptı

Fenerbahçe'nin ceza almayacağını ben söylüyorum. Şikenin kralını G.Saray yaptı. A.Gücü 8-0, Malatya'ya giden arabalar. Beni kızdırmasınlar. Dediklerini yuttururlar. Milli Takım 8 tane yedi üzüldük, Beşiktaş 8 tane yedi, üzüldük. F.Bahçe 6 attı onlara . 6-0'ı unutmasınlar. Tarihleri şikeyle dolu onların

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 02:10
Galatasaray şikenin kralını yaptı

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Antalyaspor maçından sonraki açıklamaları: Sıkıntı varsa ceza alırsınız. Fenerbahçe'nin ceza almayacağını ben söylüyorum Fenerbahçe alacaklı, şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. Ankaragücü 8-0, Malatya'ya giden arabalar, Eskişehirspor maçında kaleciye sağa sola yatmalar. 3 Temmuz'da yaşanan bir ihlalin kumpasıyla yargılandık. Ben neyle yargılandım, silahlı örgütten yargılandık. 6222 yasayı çıkarttılar, şike yoktu onu sonradan dahil ettiler. Sonuç yeniden bozuldu, yeniden yargılanıyor, hepimiz için devam ediyor. Yargıtay kararı onayladıktan sonra Fenerbahçe ve şahıslar olarak TFF ve o gün olan kişiler, UEFA'da olan kişiler hepsi hakkında Juventus'un bu davalar sonrasında nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz.

KİMSEYİ MAHKEMEYE ÇAĞIRMADILAR
UEFA çatırdayacak dedim gördünüz ne oldu. 18 futbolcuyla şike yapıldı denildi, kimseyi mahkeme çağırmadılar. O futbolcular maçlardan sonra Trabzonspor için oynadık dediler. Bazıları bugün Trabzonspor'da oynuyor. Bunlar neden unutuluyor. Milli Takım 8 tane yedi üzüldük, Beşiktaş 8 tane yedi, üzüldük. Fenerbahçe 6 tane attı onlara. 6-0'ı unutmasınlar. Onlara söyleyeceklerim budur...



GALATASARAY BAŞKANININ DİLİ AÇILDI
Tarihlerinde neler yazdığını birlikte görüyoruz. Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray'dır. Galatasaray Başkanı'nın dili açıldı. Söylediklerini yuttururlar. Beni kızdırmasınlar. Galatasaray Kulübü'yle ilgili ifademiz var mı? Hayır. Onlar kendileri konuşuyorlar. Bize saldırarak Galatasaray tarihi şikeyle doludur. Galatasaray Başkanı kumpasla mı ilgileniyor. Mücadele edilir bunlar kazanılır, kaybedilir.

BİZİM FUTBOLCULAR LİG BİTTİ ZANETTİ
Antalyaspor iyi oynadı, yendi tebrik ediyorum. Bizim takım da kötü oynadı yenildi. Onlar zannettiler ki lig bitti. Bu havada geldik, öyle görünce de yenildik. Olsun daha uzun zaman var. Kendilerine gelirler ve bundan sonraki maçları kazanırlar. Diyarbakır'a kupa maçına gidemiyorum. Yurtdışında işlerim var. Yönetim orada olacak ama... Olayları büyütmeye hiç gerek yok. Onları da tebrik ediyorum.