Fener Çin'e açılıyor!

F.Bahçe, futbolda fırsatlar ülkesi Çin'e yatırım yapma kararı aldı. Mağazalar açacak olan Kanarya servetine servet katacak. Fenerium ile forma satışlarından gelir bekleyen Sarı-Lacivertliler yapacağı anlaşmalarla önemli bir kalemin sahibi olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 00:05
Fener Çin’e açılıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Çin'e açılıyor... Sarı-lacivertli kulüp Çin'de Fenerium mağazaları açarak fırsatlar ülkesinde önemli bir gelirin sahibi olacak. Kanarya, Fenerium'da forma satışlarının yanı sıra reklam anlaşmalarıyla da servetine servet katacak. Yönetim, bu projeyi önümüzdeki günlerde açıklamayı planlıyor. Yurt dışında da kazancını katlamak isteyen yönetimin Çinliler ile sürekli dirsek temasında olduğu öğrenildi. Dünyanın önde gelen kulüpleri Manchester United, Barcelona, Real Madrid vb. kulüpler de bu yöntemle gelirlerini daha da artırdı. Türkiye'de kulüplerin maddi sıkıntıda olması ya da başka kaynak arayışlarına yönelmesinin ilk hamlesi Fenerbahçe'nin Çin'e açılması.

DIEGO VE KJAER'İ DE TAKİP EDİYORLAR
Çin kulüpleri Van Persie ve Nani için 40 milyon Euro'luk bir teklif yapmış, sarı-lacivertli oyuncular ve yönetim ise bu teklifi geri çevirmişti. Çin kulüplerinin takibinde şimdi Danimarkalı stoper Simon Kjaer ve Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Diego Ribas var. İki oyuncunun Çin yetkililerince yakından takip edildiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin maçlarını izleyen Çinliler, iki isim için de resmi teklife hazırlanıyor.