Bahar temizliği zamanı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi'nin 153'üncü sayısındaki yazısında, Galatasaray camiasına seferberlik çağrısı yaptı: "Halının altına süpürülen sorunlar yok olmadı, aksine gözlerden uzakta daha da büyüdü . Şimdi el birliğiyle bahar temizliği başlatma zamanı"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 01:19
Bahar temizliği zamanı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi'nin 153'üncü sayısındaki yazısında, Galatasaray camiasına seferberlik çağrısı yaptı. "Göreve geldiklerinden beri şeffaflıktan ödün verdiklerini belirten Özbek, "Galatasaray'ın sorunlarının saklanarak değil, paylaşarak çözüleceğini savunduk. Bu sayede de tüm camiada bir farkındalık oluşmasını sağladık. Artık herkes şunu gayet iyi biliyor; Galatasaray'ın başına ne geldiyse geçici çözümlerle kulübün yönetilebileceği yanılgısı yüzünden geldi. Halının altına süpürülen sorunlar yok olmadı, aksine gözlerden uzakta daha da büyüdü" şeklinde konuştu.

ZARARI 10 MİLYON EURO'YA DÜŞÜRECEĞİZ
Özbek, "Yapmamız gereken en temel şey, UEFA kuralları çerçevesinde tüm kulüplerin önüne konulan reçeteyi uygulamak ve yıllık zararı 10 milyon avro seviyesine çekmek. Galatasaray istediği zaman, Galatasaraylılar kenetlendiği zaman ulaşamayacağımız hiçbir hedef olmayacağını çok iyi biliyoruz. Dört ayda 10 milyon Euro'ya indirmek için bir seferberlik hamlesi başlatıyoruz." dedi.

BU BÜYÜK PROJENİN PARÇASI OL!
Başkan Dursun Özbek, "Yüreği sarı kırmızı renkler için çarpan herkesi, detaylarını bu ay içinde peyderpey açıklayacağımız bu büyük mücadelenin bir parçası olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.