Eyvallah Gülüm

Ersan için daha önce Shanghai Shenhua'nın yaptığı 2 teklifi reddeden Beşiktaş Çin kulübünün rakamı 7 milyon euroya çıkarmasıyla çark etti. Alexis ve Marcelo'nun da gelmesiyle stoper problemini çözen yönetim bunun üzerine Ersan'ın satışına onay verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2016 Güncelleme 04 Şubat 2016, 01:49
Eyvallah Gülüm

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta flaş gelişme. Siyah- Beyazlı takımın savunmadaki başarılı ismi Ersan Gülüm 7 milyon Euro'luk transfer bedeli ile Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer oldu. Ara transfer döneminde yaptığı flaş hamleler ile dikkatleri üzerine çeken Siyah-Beyazlı takım ErsanÇin'e yolladı. Türkiye'de transfer döneminin sona ermesine 1 gün kala Beşiktaş ile pazarlık masasına oturan Shanghai Shenhua 5.5 milyon euroluk bir teklif sunmuş ancak bu teklif Beşiktaş tarafından reddedilmişti. Kartal'ın ret cevabının ardından yeni bir teklif hazırlayan Çin kulübü bu kez 7 milyon euroluk bir teklif ile Siyah-Beyazlı kulübün kapısını çaldı. Beşiktaş Yönetimi kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra Ersan Gülüm'le apar topar bir görüşme gerçekleştirdi.

ŞENOL GÜNEŞ BIRAKMAK İSTEMEMİŞTİ
Ersan Gülüm'ün Başkan Fikret Orman'a yapılan teklif için olumlu cevap vermesinden sonra Çin kulübünün teklifi kabul edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Bucaspor maçı sonrasında Ersan ile ilgili sorulara, "Ben Ersan'ı bırakmak istemiyorum. Ama onun dışında ne olur bilemem" demişti. Beşiktaş'ın Marcelo ve Alexis Delgado gibi iki stoperi transfer etmesinin Ersan Gülüm'ün satılmasını kolaylaştırdığı gelen bilgiler arasında.