Tek sorun paranın cinsi!

West Ham, Emenike'nin satın alma opsiyonundaki miktarın 10 milyon Euro olmasını isterken, Fener yönetimi pound'da diretiyor. Aradaki fark 10 milyon TL'yi buluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2016 Güncelleme 30 Ocak 2016, 00:00
Tek sorun paranın cinsi!

İÇİNDEKİLER

Önceki gün sağlık kontrolleri için İngiltere'ye giden Emmanuel Emenike için transfer görüşmeleri hala devam ediyor. Transfer sezonun bitimine sayılı günler kala West Ham United ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Gelen bilgilere göre Emenike'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen West Ham'ın bu isteğine Fenerbahçe itiraz etmiyor. Ancak sorun satın alma opsiyonunun miktarında... İngiliz kulübü Emenike'nin satın alma opsiyonunun 10 milyon Euro olmasını istiyor. Ancak Nijeryalı futbolcuyu Spartak Moskova'dan 13 milyon Euro'ya satın alan Fenerbahçe satın alma opsiyonundaki miktarın 10 milyon Euro değil 10 milyon pound olmasını istiyor. Aradaki fark Türk parası cinsinden tam 10 milyon TL civarında. West ham Teknik Direktörü Slaven Bilic'in de ısrarla istediği Emenike için pazarlıklar devam ederken iki kulübün orta bir yerde buluşması bekleniyor.

BUGÜN İMZA OLABİLİR

Preimer Lig'
de oynamayı öteden beri çok isteyen Emenike'nin transferinde özellikle bugün ciddi gelişmelerin yaşanabileceği de gelen haberler arasında.

HAYALi iNGiLTERE
Fenerbahçe'de oynarken de sık sık İngiltere'ye giden Emenike için Preimer Lig özel bir anlam taşıyor.