Avrupa bu takımı konuşuyor

THY Avrupa Ligi TOP 16 Turu'ndaki 5. maçını da kazanan Fenerbahçe, tek namağlup takım olma ünvanını korudu. İspanyol basını " 1 numaralı kupa Türkiye'ye hiç bu kadar yakın olmamıştı" yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2016 Güncelleme 30 Ocak 2016, 00:00
Avrupa bu takımı konuşuyor

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe fırtınası esmeye devam ediyor. TOP 16 turunda grubunda oynadığı 5. maçında da bu ligin yükselen takımları arasında yer alan Hırvat temsilcisi Cedevita Zagreb'i 86-73 yenen Sarı-Lacivertliler yenilgisiz liderliğini devam ettirdi.

BU SEZON TARİH YAZABİLİR
Coach Zeljko Obradovic
yönetiminde izleyenlere zevk veren bir basketbol ortaya koyan Fenerbahçe, Avrupa basınının da gündemine geliyor. İspanyol basınının basketbol otoriteleri Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu performansı överken, "Avrupa'nın 1 numaralı kupası Türkiye'ye hiç bu kadar yakın olmamıştı. Obradovic'in takımı bu sezon tarih yazabilir" yorumunda bulundular. Cedevita ile oynanan maçta Koskas Sloukas ve Pero Antic'in sakatlıkları moralleri biraz bozarken, "Sakatlık olacaksa şimdi olsun. Final four öncesi veya final four'da olmasınan iyidir" şeklinde teselli yorumları da birbirini takip etti.

HICKMAN MUHTEŞEM DÖNDÜ
Yaşanan 2 sakatlık canları biraz sıkarken ağır bir sakatlıktan geri dönen Ricky Hickman'ın ortaya koyduğu performans ise adeta parmak ısırttı. 19 dakikada 11 sayı, 6 asist ve 5 ribaunt gibi çok iyi bir istatistiğe imza atan Ricky Hickman, F.Bahçe için yeni bir transfer gibi oldu.