Beşiktaş'ta nokta atışı transferler

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeni bir kaleci ve stoper kazandırmak için uzun süredir çalışmalarını yürüten siyah-beyazlılar, amacına ulaştı. Yönetim, Dnipro'nun başarılı file bekçisi Denys Boyko ve Brezilyalı savunmacısı Douglas'la anlaşmaya vardı.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 02 Ocak 2016, 12:21
Beşiktaş’ta nokta atışı transferler

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda uzun süredir yeni bir kaleci ve stoper transferleri için girişimlerini sürdüren Beşiktaş, mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Dnipro'nun başarılı file bekçisi Denys Boyko ve stoperi Douglas'la anlaştı. İki futbolcunun da Türkiye temsilcisi olan Malik Arutyunov, Beşiktaş ile el sıkıştıklarını belirterek, "Boyko ve Douglas, Beşiktaş'la her konuda anlaşmaya vardı. İki oyuncumuz da Beşiktaş'ta forma giyebilmek için kendi alacaklarından vazgeçti. Büyük fedakarlıklar yaptılar. Gelecek hafta Beşiktaş'ın kampına katılacaklar" diyerek müjdeyi verdi. "Boyko'ya Sevilla, Dinamo Kiev ve Everton'ın; Douglas'a da Lazio'nun teklifte bulunduğu iddiaları doğru değil" diyen Arutyunov, "Oyuncularımız sadece Beşiktaş'la görüştü. Dnipro'nun sahibi İgor Kolomoisky, aynı zamanda bir siyasetçi olduğu için kendisiyle kolay iletişime geçilemediği için süreç uzun sürdü. Anlaşma yakın zaman içinde resmiyet kazanır" şeklinde konuştu.
ORMAN: ÜÇÜNCÜ TRANSFER DE OLABİLİR!
BJK TV'ye konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2 transfer yapacaklarını, bu sayının 3'e de çıkabileceğini söyledi. Orman, "Sporting ve arkasından G.Saray maçı kaleyle alakalı güvensizlik oluşturdu. Tolga'da sakatlık durumu olduktan sonra Günay'daki tecrübe sıkıntısı ile beraber, şampiyonluk sürecinde ne yaparız endişesi oluşturdu. Onun için de kaleciyi çok önemsiyoruz. Stoper ile ilgili de çalışmalarımız var. Hayırlısıysa, bütçemize uyarsa ikisini de yapacağız. Belki üçüncüsünü de yapabiliriz" dedi.