Caner Erkin Roma yolcusu

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner'i Roma kadrosuna katmak istiyor. Bonservis ücreti ödememeyi planlayan İtalyan kulübü, milli sol beke 3 yıllık sözleşme önerdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2016 Güncelleme 01 Ocak 2016, 00:00
Caner Erkin Roma yolcusu

İÇİNDEKİLER

Caner Erkin'in kapısını yine bir İtalyan çaldı! Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'i Roma'nın istediği bildirildi. İtalyan futbol sitelerinde yer alan habere göre Roma kulübü bir süredir takip ettiği Caner Erkin'i sezon sonunda kadrosuna katmayı planlıyor. Roma, Caner'in sözleşmesi sona ereceği için bu şekilde bonservis ücreti ödemekten de kurtulacak. Roma'nın 27 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği de ifade ediliyor. Fenerbahçe Kulübü'ne yakın kaynaklara göre, Sarı-Lacivertli yönetim elini çabuk tutmazsa milli futbolcu Roma'ya gidebilir. Türkiye'de bir takım sıkıntılar da yaşayan Caner Erkin'i Roma'ya transfer olup İtalya'da yaşamaya son derece sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Benzer bir durum 2 yıl önce de yaşanmıştı.

SÖZLEŞME SONUNDA İTALYANLAR DEVREYE GİRİYOR!
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yaşadığı 2013/14 sezonunun sonunda Caner Erkin'in sözleşmesi sona ermişti. O sıralarda İtalyan devi Inter aylarca ısrarla Caner Erkin ile sözleşme imzalamak istemişti. O zaman da Inter tıpkı Roma gibi bonservis ücreti ödememeyi planlamıştı. Şu anda orta saha ve forvet takviyesi için mesai harcayan Fenerbahçe yönetimi, böyle bir durum karşısında Caner ile de devre arasında masaya oturabilir. Önümüzdeki 10 gün önemli şeylere gebe gibi.