Trabzonspor'u havaya sokmayın!

Trabzonspor'a karşı özellikle ilk yarıda baskılı bir futbol isteyen Portekizli teknik adam, "Skor üstünlüğünü ele geçirmemiz lazım. Dakikalar ilerledikçe dirençleri artabilir. Rakibimizi havaya sokmayalım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2015 Güncelleme 29 Kasım 2015, 01:46
Trabzonspor’u havaya sokmayın!

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'in 13. haftasında yarın Şükrü Saracoğlu'nda Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını ciddi bir şekilde sürdürürken, teknik patron Vitor Pereira da Sarı-Lacivertli futbolcularla toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Trabzonspor'un yükselişe geçmek isteyen bir takım olduğunu, geçtiğimiz hafta kazandıkları maçın onlar için moral olduğunu belirten Portekizli teknik adam, "Maçın ilk yarısında baskılı bir futbol istiyorum. Skor üstünlüğünü erken bulmamız gerekiyor. Çünkü gol geciktikçe rakibimizin direnci artacaktır. Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan maçı biliyorum. Golün gecikmesi takımı strese sokmuş. Bunun için golü erken bulmak bizim için en kestirme yol olacaktır. Ancak gol gecikirse de disiplinden taviz vermeyeceğiz. Strese girmeye hiç gerek yok" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE SAHAYA YİNE 4-3-3 SİSTEMİ İLE ÇIKACAK

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın takımını Trabzonspor karşısında yine klasik 4-3-3 sistemi ile sahaya süreceği ifade ediliyor. Portekizli teknik adamın Mehmet Topal, Josef de Souza ve Ozan Tufan üçlüsünden ikisini sahaya süreceği ancak hangi futbolcuyu 11'in dışında bırakacağının kesinlik kazanmadığı ifade edliyor. Ozan'ın son maçtaki iyi futbolu kafaları karıştırmış durumda.

REHAVET İSTEMİYOR
SON maçlarda gelen iyi skorlar ve iyi futbol Vitor Pereira'yı fazlasıyla memnun ederken, takımın aşırı özgüvenden kaynaklanan bir rehavetin içine girmesini de istemiyor. Portekizli teknik adam, galibiyet serilerinin ardından liderlik koltuğunu yeniden ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.

SAMANDIRA'DA 1.5 SAAT TER DÖKTÜLER
Fenerbahçe, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Can Bartu Tesisleri'nde çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Sakatlığı süren Meireles özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Çalışma taktik çift kale maçla sona erdi. Fenerbahçe bugün son çalışmasını yapacak.