Denizli de çare olmadı

Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi hasarlı başladı. Son 2 haftada öne geçtiği maçları kaybeden sarı-kırmızılılar, Rıza Çalımbay'ın ekibi Kasımpaşa karşısında da 2 kez öne geçtiği maçta sahadan 1 puanla ayrıldı. Galibiyet hasreti 3 maça çıkarken Cimbom ligde 5. sıraya geriledi.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2015, 22:23
Denizli de çare olmadı

İÇİNDEKİLER

Son 2 lig maçında 4 puan kaybeden UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan Galatasaray, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında da son veremedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra göreve geçen Mustafa Denizli yönetimindeki ilk maçına çıkan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Cimbom'un Burak Yılmaz (13') ve Hakan Balta'nın (51') golleriyle 2 kez öne geçtiği gecede Kasımpaşa cesur futbolunun karşılığını Hakan Arslan (32') ve Cristian Titi'nin (76') golleriyle aldı.

Hakem Halis Özkahya'nın tartışmalı kararlarının damga vurduğu maçta Kasımpaşa'da Ryan Donk'un çizgiyi geçen bir şutunda gol kararı çıkmadı. Galatasaray da Sneijder'in 87'de bir şutu direkten döndü.

Bu sonuçla birlikte 23 puanda kalan Galatasaray, Akhisar'ın gerisine düşerek 5. sıraya geriledi.

BURAK YILMAZ'IN GOLÜ GELDİ
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maça iyi başlayan Galatasaray, 13. dakikada Sneijder, Podolski, Burak iş birliğinde golü buldu. Hollandalı yıldızın arka direğe ortasını Podolski kafasıyla altıpasın içine çevirdi. Geriden gelen Burak sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

DONK'UN ŞUTUNDA TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ AMA...
26. dakikada Ryan Donk'un üst direğe çarpıp zemine çarpan vuruşunda topun çizgiyi geçtiği görüldü. Ancak maçın ilave yardımcı hakemi Alper Ulusoy, bu sert şutta pozisyonu süzemeyince orta hakem Halis Özkahya santrayı göstermedi. Böylece Galatasaray maçtaki üstünlüğünü sürdürdü.

KASIMPAŞA GOLÜ BULDU
Pozisyon zenginliği olarak kısır kalan ancak her anında serliğin eksilmediği kıran kırana mücadelede dakikalar 32'yi gösterdiğinde ev sahibi ekip beraberliği buldu. Eren Derdiyok'un şutunda top Semih Kaya'nın eline çarpmasıyla yön değiştirdi. Penaltı kararı çikabilecek pozisyonda topu bir anda önünde bulan Hakan Arslan boş pozisyonda topu ağlara gönderdi.

CİMBOM'DAN 3 BANT BİLARDO DERSİ!
İlk yarısı 1-1 biten maçta Galatasaray'ın öne geçmesi fazla uzun sürmedi. Sarı-kırmızılılar 51. dakikada Hakan Balta'nın sağ ayağıyla attığıo golle maçta yeniden öne geçti. Golden önce sarı-kırmızılılar 3 kez kaleyi yokladı. Selçuk'un vuruşunda kaleci Ramazan'dan sekti, dönen topa Semih tekrar vurdu direğe nişanladı ardından

Podolski'nin vuruşu defanstan sekti. Son olarak Chedjou'da kalan topta ortaya Hakan Balta son dokunuşu yaptı ve top ağlara gitti: 2-1.

BİR HARİKA GOL DAHA!
Maçta ikinci kez öne geçen Galatasaray üstünlüğünü yine koruyamadı. Kasımpaşa 76'da Cristian Titi ile bir kez daha beraberliği yakaldı. Cimbom'un sağ kanadında gedik açan Adem Büyük, iki kişiyi geçtikten sonra ortasını yaptı. Sol çaprazda topla buluşan Titi, kaleye dönüp yaptığı vuruşunda Muslera kıpırdayamadı bile: 2-2.