İşte özlenen Fenerbahçe

Torku Konya maçının 2. yarısı ile başlayan , Mersin İdmanyurdu karşısında devam eden iyi futbol serisine zorlu Molde deplasmanı da eklendi. Fenerbahçe hem savunma hem de hücum anlamında ağır zeminde futbol dersi verdi. Yüzde 57 gibi topa sahip olma başarısı gösterdi. Jilet gibi zeminde 300'den fazla isabetli pas yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 28 Kasım 2015, 02:25
İşte özlenen Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nun yenilgisiz lideri Molde'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir üst tura yükselmek için çok büyük bir avantajın sahibi olurken ortaya koyduğu futbol aldığı skordan da belki daha çok mutlu etti. İstanbul'da 3-1 yenildiği Norveç temsilcisine son derece ağır ve kaygan bir zeminde üstelik sunu çimde futbol dersi veren Fenerbahçe, gelecek için rakiplerine gözdağı verdi. Kazandığı maçlarda bile kötü futbol oynadığı için eleştirilen Sarı-Lacivertliler şimdilerde sadece galibiyet değil iyi futbol serisinin de sahibi oldu. Kadıköy'de oynanan Torku Konyaspor maçının 2. yarısı ile başlayan seri Mersin İdmanyurdu deplasmanıyla devam etmişti. Son alarak da dün gece Molde deplasmanında hem defansif hem de ofansif anlamda herkes mükemmel bir Fenerbahçe izledi.

SOLSKJAER BÖYLE BİR FENERBAHÇE BEKLEMİYORDU
Molde Teknik Direktörü Solskjaer'in ağır zemin yetmezmiş gibi "Umarım yağmur da yağar ve ortam tümüyle bizim istediğimiz gibi olur" dileği de gerçekleşmişti ama Fenerbahçe'nin bu ağır zeminde bile bu kadar iyi futbol oynayabileceğini hiç hesap etmemişti. Fenerbahçe teknik Direktörü Pereira ise iddiasını maç öncesinde de ortaya koyarak, "Saha şartları ve hava bahane olamaz. Bir kaliteli bir takımız ve her koşulda sahada kazanmak için oynarız" demişti.

FERNANDAO'DAN JENERİKLİK GOL
Dakikalar 68'i gösterirken Fenerbahçe orta sahada müthiş bir pas trafiği yakaladı. Son olarak Ozan, topu sol kanattaki Alper'e verdi. Topu düzelten Alper sağ ayağıyla uzak direğe ortaladı. Mükemmel yükselen Fernandao, klas bir kafa vuruşuyla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi.

SON DAKİKADA M.TOPAL ŞOKU!
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, geçirdiği gribal enfeksiyondan dolayı son anda 18 kişilik maç kadrosundan çıkarıldı. M.Topal öğle saatlerinde halsizlik hissettiği gerekçesiyle kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü bildirildi. Sonra otele geri dönen Mehmet Topal, kendisini iyi hissetmeyince kadrodan çıkartıldı.