Eziyet rezalet her şey var!

İspanyol polisi K9 köpekleri ile stadın içindeki tuvaletleri de tek tek inceleyip bomba araması yaptı. Stada giren taraftarlar da çırılçıplak soyulup arandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2015 Güncelleme 26 Kasım 2015, 01:49
Eziyet rezalet her şey var!

İÇİNDEKİLER

Dün gece Madrid'de İspanyol polisi rezaleti yaşandı. Paris'teki saldırıların dünkü maçta olmasından endişe duyan İspanyollar, bunun acısını Türk taraftarlardan çıkardı. Kendi taraftarlarının arasına teröristlerin sızma ihtimalini bile düşünmeden sadece Türk taraftarları didik didik arayarak rezalete imza attı. Dün bütün gün Madrid sokaklarında davullarla gezen ve sadece takımlarını destekleyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar stada girerken adeta eziyet çektirildi. Stadın çevresinde geniş önlemler alan İspanyol polisi, Sarı-Kırmızılı taratarları duvara arkaları dönük yaslayıp baştan aşağıyı arama yaptı. Bununla da yetinmeyen İspanyollar, taraftarlarımızı çırılçıplak soyup bomba aradı. İnsan haklarına aykırı bir şekilde mualeme gören vatandaşlarımızın bu hali sosyal medyada da yankı uyandırdı.

GAZETECİLER DE POLİSTEN NASİBİNİ ALDI
Türk basın mensupları da İspanyol polislerinden nasibini aldı. Galatasaray taraftarı stada girerken de güvenlik riski olduğu öne sürülerek basın mensupları bekletildi. Gazeteciler de didik didik aranırken fotoğraf makineleri ve objektifleri çantalardan çıkarılarak incelendi. Atletico Madrid taraftarlarına karşı aynı hassasiyeti göstermeyen İspanyol polisinin bu yanlı tutumu tüm Avrupa basınına anında yansıdı.



TÜRK TARAFTARLARI ÇIRILÇIPLAK SOYDULAR
Yoğun güvenlik önlemleri alan İspanyol polisi, Sarı-Kırmızılı taraftarlarını stadın girişinde çırılçıplak soyun aradı. Bu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.



BU PANKARTI BiLE ALMADILAR
SARI-KIRMIZILI taraftarlar dün gün boyunca Madrid sokaklarında dolaştılar. Hiçbir taşkınlık yapmadan takımlarını destekleyip maç saatini bekleyen taraftarlar "Müslümanlar terörist değildir" pankartı açtılar. Ancak bu pankartı stada sokamadılar.