Denizli'nin şartı transfer

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli görevine hızlı başladı. Transfer listesini yönetime veren Denizli'nin amacı takımı şampiyonluk potasında tutmak.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2015, 15:18
Denizli’nin şartı transfer

İÇİNDEKİLER

Mustafa Denizli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 1,5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Florya'daki imza töreninde ilk olarak sözü Başkan Dursan Özbek aldı. Konuşmasına dün oynanan Atletico Madrid maçını hatırlatarak başlayan Özbek "Bugün yeni bir başlangıç ama dün dolayısıyla üzgünüz, kırgınız ve kızgınız. Ancak sonucun dünün eseri olmadığının farkındayız. Bu birikimin bir sonucuydu. Yapılan tüm hataları başkan olarak üstleniyorum ve bedelini ödemeye hazırım" dedi.

Özbek, konuşmasına, "Galatasaray için ilk kez göreve çağırıldığımda hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Bu dönemde de yine bu ihtiyaç doğrultusunda başkanlığa seçildi. Buradan da bütün genel kurula tekrar teşekkür ediyorum. Bir telefonla Galatasaray'da elimi taşın altına koydum. Medyada olmak, reyting için Galatasaray'a başkan olmadım. "
Mustafa Denizli'nin konuşmasından kısa başlıklar;
Kötü gözüken tabloyu değiştireceğiz. Galatasaraylılar buna emin olsun.

Genel görüntü içinde bazı sıkıntılarımız var. Dün bitmiştir. Dünde her şey yaşanmıştır. Bu konuda benim bir şey söyleme ne yetkim ne de arzum vardır. Bu camiaya hizmet eden bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Göreve başlarken, herhangi bir umutsuzluğu olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Karar vericinin doğrusu ve yanlışı kendini bağlar.

Vereceğim her karar camiamın, kulübümün ve takımının yanında olacak.. Bu tablo beni asla umutsuzluğa kaptırmaz. Bu tabloyu değiştireceğiz.

Sözü tekrar devralan Dursun Özbek " Mustafa Hoca, Galatasaray'ın kendisine ihtiyacı olan bir dönemde göreve geldi. Hoca tekrar teşekkür ediyorum" dedi.


Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli, yönetim ile yaptığı ilk görüşmenin ardından isteklerini masaya yatırdı.

YÖNETİCİLER FUTBOLCUYLA GÖRÜŞMEYECEK
Mehmet Özbek dışında hiçbir yöneticinin tesislere gelmesini istemeyen Denizli, Özbek'in de futbolcularla birebir temas kurmasını yasakladı. Alınan bu karar doğrultusunda Mehmet Özbek bundan sonra sadece antrenör ekibi ve Mustafa Denizli ile görüşme yapacak. Yönetimin aldığı tüm kararları futbolculara antrenör ekibi ve Mustafa Denizli açıklayacak. Böylelikle Florya'nın tek hakimi olan Denizli, futbolcuların psikolojik açıdan toparlanıp sadece futbola konsantre olmalarını sağlayacak.

ACİL DEFANSİF ORTA SAHA İSTEDİ
Denizli'nin yönetim ile yaptığı görüşmede transfer konusu da masaya yatırıldı. Takımı tam anlamıyla görmeden ani kararlar almak istemeyen Denizli transfer konusunda aceleci davranmayacağını belirtti. Tecrübeli hocanın yönetimden çalışmaların başlatılmasını istediği tek mevki ise defsansif orta saha. Bu oyuncunun vakit kaybetmeden alınmasını isteyen Denizli, devre arasında farklı mevkilere de transfer isteyebileceği sinyalini verdi.