Aslan sıfırı tüketti

Cimbom, Atletico Madrid maçında tel tel döküldü. Sönük futbol istatistiklerle de yansıdı. Aslan ilk şutunu 83'te Sneijder ile çekti. İlk kornerini ise ancak 76'da atabildi. Atletico Madrid, G.Saray kalesine 35 orta gönderirken bu rakam Cimbom'da sadece 6 idi. Bu 6 orta da ikinci yarıda geldi. İlk yarıda şut, orta ve korner sayısı Aslan'da sıfırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2015 Güncelleme 26 Kasım 2015, 01:16
Aslan sıfırı tüketti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Avrupa Kupaları'ndaki en sönük maçlarından birini oynadı... Sarı-Kırmızılılar, İspanyol rakibini terletemedi bile. Atletico Madrid, Cimbom önünde tarihinin en kolay maçlarından birini çıkardı. Galatasaray, İspanya'da ilk yarıda sıfır çekti... Yapılan orta, çekilen şut ve atılan korner sayısı sıfırdı. Bu çok ilginç bir durumdu. Çünkü Galatasaray gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımın bu kadar aciz duruma düşmesi kabul edilebilir gibi değildi. Cimbom, ikinci yarıda ise istatistiklerini düzeltti ama yine de sınıfta kaldı! Sarı-Kırmızılılar ilk kornerini 76. dakikada kullanabildi. Kaleyi bulan tek şut var. O da 83. dakikada Sneijder'in kullandığı frikik ile. Bu rakamlar Galatasaray'da işlerin yolunda olmadığının en büyük kanıtı. Cimbom, ilk yarıda rakip ceza sahasına orta gönderemedi. Maçı ise 6 orta ile tamamladı.

ATLETICO'YA KARŞI 6 MAÇI DA KAZANAMADI
YAPILAN 6 ortanın sadece 1'ninin hedefi bulması da düşündürücü. Atletico Madrid-Galatasaray maçı sonrası ilginç istatistikler vardı. İşte onlardan bazıları... Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarında son 3 sezonda toplam 42 gol yedi. Galatasaray, Avrupa kupalarında Atletico Madrid ile oynadığı 6 maçı da kazanamadı. Griezmann bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 4 golü de Galatasaray'a karşı kaydetti

JEM PAUL ÇILDIRTTI!
G.Saray'da dün sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlayan Jem Paul Karacan sosyal medyayı salladı. Genç oyuncu, G.Saray formasıyla kariyerinde ilk kez Devler Ligi'ne çıktı. Taraftarlar onun ilk 11 başlamasına kızdı.

SON 3 MAÇTA 9 GOL YEDİ
G.Saray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, ligde ve Avrupa'da oynadığı son 3 maçta kalesinde 9 gol gördü.

MUSTAFA DENİZLİ TRİBÜNDE!
G.SARAY'IN yeni hocası Mustafa Denizli, Atletico Madrid maçını tribünden izledi. Yenen gollerden sonra büyük bir moral bozukluğu yaşayan tecrübeli teknik adamın not aldığı da gözlendi. Denizli'nin özellikle savunmada yaşanan krizden etkilendiği ve yakın çevresine dert yandığı öğrenildi. Mustafa Denizli, Kasımpaşa ile oynanacak maçta takımının başında olacak.