Zivkovic için 4'lü kapışma

Sezon sonunda Benfica ya da Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'e Atletico Madrid ve Arsenal de talip oldu. Arsene Wenger'in bu oyuncuyu takip ettiği öğrenildi. Zivkovic'in menajeri Predrag Djordjevic, "İlgilenen kulüpler var ancak şu ana kadar Partizan ile hiçbir somut görüşme olmadı. Yakında en iyi çözümün hangisi olduğunu göreceğiz" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2015 Güncelleme 25 Kasım 2015, 00:56
Zivkovic için 4’lü kapışma

İÇİNDEKİLER

TRANSFER çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ilgilendiği futbolcular hakkında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Partizan'ın 19 yaşındaki kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'in talipleri artmaya devam ederken, genç futbolcunun menajeri Predrag Djordjevic'ten açıklamalar geldi. Zivkovic'in, Fenerbahçe, Benfica ve Atletico Madrid'in de gündeminde olduğu, son olarak Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, genç oyuncuyu takımında görmek istediği belirtiliyor. Partizan'daki sözleşmesi 30 Haziran 2016'da bitecek olan Zivkovic; tüm bu iddialar karşısında sessiz- liğini korurken, genç yıldızın me- najerliğini yapan eski Yugos- lav milli futbolcu Predrag Djordjevic, Sırp basınına son durum hakkında bilgi verdi.

FENERBAHÇE VE BENFICA ÇOK İSTEKLİ DAVRANIYOR
ZIVKOVİC'IN menajeri Djordjevic, "İlgilenen kulüpler var ancak şu ana kadar Partizan ile hiçbir somut görüşme olmadı. Yakında Partizan'ın yöneticileri ile oturup konuşacağız ve en iyi çözümün hangisi olduğunu göreceğiz" dedi. Zivkovic için en ciddi girişimlerin ise Fenerbahçe ile birlikte Benfica'dan geldiği de gelen haberler arasında. Fenerbahçe'nin, bu transfer için ciddi bir maliyeti göze alabileceği ifade ediliyor.

SAĞ KANAT AMA SOL AYAKLI
SOL ayaklı olmasına rağmen Zivkovic daha çok sağ kanatta görev yapıyor. Sol kanat ve forvet mevkilerinde de forma giyebilen Sırp futbolcunun ol vuruşları da çok başarılı. Farklı özellikleri nedeniyle durdurulması zon bir isim.

ZIVKOVIC KiMDiR?
YAŞI: 29
MEVKİİ: FORVET
ÜLKESİ: SIRBİSTAN
OYNADIĞI TAKIMLAR: PARTİZAN