Muharrem Usta: Zor tünelden geçiyoruz

Başkan adayı Usta, "3 temel sorunumuz var. Birincisi ekonomikD. iğeri sportif. Üçüncüsü ise kamuoyundaki kötü imajımız. Zor tünelden geçiyoruz. Burdaan çıkacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2015 Güncelleme 25 Kasım 2015, 01:12
Muharrem Usta: Zor tünelden geçiyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde delegeler ile bir araya geldi. Usta, takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle tüm Trabzonsporlular'ın keyfinin kaçtığını belirterek, "Taraftarlarımız huzursuz, mutsuz. Eski günleri- mize tekrar geri dönmek bizim için bir milat. Eski yıllara geri dönmek için yeniden başlıyoruz. Takımımızı yeniden dirilterek bugünleri mutlaka yakalayacağız" dedi.

SORUNLARIMIZ BELLİ
USTA, "Hiçbir Trabzonlu'nun boynu bükülmeden, suratı asılmadan, göğsünü gere gere yeniden şahlanacağı günlere ulaşacağımızı size vaat ediyorum. Kesinlikle bundan emin olunuz. Trabzonspor zor bir tünelden geçiyor. Bu tünel hepimizi sıkıntıya sokmuş durumda. 3 tane temel sorun var. Bunlardan ilki ekonomik sorunlar, 2.si sportif sorunlar, 3.sü kamuoyundaki imajımız" dedi.

SECiMLE ALAKASI YOK
MUHARREM Usta, silahlı saldırı hakkında açıklama yaptı: "22 Kasım Pazar gecesi Trabzon'da bir otelde kendi kişisel meselelerinden dolayı çıkan olay yaklaşan kongre süreciyle ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bağdaştırmak haksızlıktır. Sağlıklı seçim süreci yaşamalıyız" dedi.