15 milyon Euro götürdüler

Doğan Ercan, Beyaz TV'de "Terraneo ve Pereira transferlerden 15 milyon Euro'yu ceplerine indirmişler. Bu iddiaları Ukrayna'da duydum" dedi. Ercan, gelişmelerden Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım'ın da haberleri olduğunu iddia etti. F.Bahçe ise Ercan hakkında hukuki işlemlere başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2015 Güncelleme 25 Kasım 2015, 00:49
15 milyon Euro götürdüler

İÇİNDEKİLER

Bu iddia büyük yankı uyandıracak. Menajer Doğan Ercan, Ukrayna'da Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo ve Teknik Direktör Pereira için , "Transferde 15 milyon Euro cebe indirdiler" şeklinde dedikoduların olduğunu açıkladı. Beyaz TV'de banttan yayınlanan açıklamasında konuşan Ercan, "Robin Van Persie ve Nani'nin toplam maliyeti 56 milyon Euro. Burada 15 milyon Euro fazladan ödenmiş. Bir başka deyişle Terraneo ve Pereira birlikte 15 milyon Euro'yu cebine indirmişler" dedi. Bu usulsüzlüğü Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Mahmut Uslu'nun farkettiğini duyduğunu iddia eden Ercan, "Ancak ellerinde kanıt olmadan birşey yapamamışlar. Bunu bana Mahmut Uslu değil ona yakın isimler söyledi. Zaten bunu başta Ukrayna'daki menajerler olmak üzere herkes konuşuyor. İnsanlar bu duruma gülüyor" dedi.

YAZIK TÜRK KULÜPLERİNİ DOLANDIRIYORLAR
ERCAN yapılan transferleri eleştirerek, "Dnipro'nun kalecisi Boyko'yu aldırmadı. Sevilla'da final oynayan kaleciyi aldırmadı. Gitti Portekiz'den bir cazcı var ya onu aldı. Bir de kaleciyi aldı. Yazık işte Türk kulüplerini dolandırıyorlar. Paralarını çalıyorlar. Kulüpler borca giriyor. Ukrayna'nın en büyük kulübünün sportif direktörü söylüyor. Kafadan söylemiyorum. O adam nereden biliyor" dedi. Fenerbahçe, Doğan Ercan hakkında hukuki işlemlere başladı.

ELİNDE BELGE VARSA GETİR!
F.Bahçe Yönetimi "Beyaz TV'de Doğan Ercan isimli menajerin telefon kaydı yayınlanmış, Terraneo ile Pereira hakkında iddialar yer almıştır. Bu iddianın sahibinin elinde somut bir bilgi, belge ve kanıt bulunması halinde, kulübümüze sunulması istiyoruz. Ancak kulaktan dolma dedikodudan öteye geçmeyecek iddialar hakkında huhuki süreç başlatıyoruz" dedi

BÜYÜK ELEŞTİRİ ALIYOR
F.Bahçe'ye oynattığı futbol nedeniyle sürekli olarak eleştirilen Pereira için atılan son iddia yenilir yutulur gibi değil.

TERRANEO DİKEN ÜSTÜNDE
Birçok yetkisi elinden alınan Terraneo için ortaya atılan son iddia ortalığı karıştırdı. Terraneo şimdilik suskun kaldı.

F.BAHÇE: ŞİDDETLE KINIYORUZ
Menajer Ercan hakkında hukuki süreç başlatıldığını açıklayan F.Bahçe "Bu dayanaksız ve haksız isnatları şiddetle kınıyor, isnat sahibini ise müfteri ilan ediyoruz" dedi.