Tek aday Denizli!

Mustafa Denizli, dün canlı yayında yaptığı açıklamada, "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bugün özel bir görüşme yapacağım" diye konuştu. İmzalar artık an meselesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2015 Güncelleme 23 Kasım 2015, 01:07
Tek aday Denizli!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Mustafa Denizli'yle görüşme üstüne görüşme yapıyor. Sarı-Kırmızı yönetim Denizli ile görüştüğünü yalanlamasına rağmen Antalyaspor maçı sonrası Başkan Dursun Özbek ve 2. Başkan Cengiz Özyalçın'ın Denizli ile Bebek'te özel bir yerde bir araya geldikleri öğrenildi. Bu görüşmede sözleşme konusunda son detaylar masaya yatırıldı. Kariyerli hocanın başkan ile yaptığı görüşmede yıllık alacağı parada bir sıkıntı olmadığı ancak sözleşmede sıkıntı çıkaran tek unsurun yönetimin başarıya dayalı birer yıllık sözleşme istemesi olduğu ortaya çıktı. Denizli'nin ise 2.5 yıllık sözleşme talebinde bulunduğu gelen bilgiler arasında.

BUGÜN BİR GÖRÜŞME DAHA VAR
2 taraf arasında görüşmeler sürerken transfer konusunda bir görüş ayrılığı olmadığı belirlendi. Bir TV kanalında yorumculuk yapan Mustafa Denizli, dün baklayı ağzından çıkardı! Tecrübeli çalıştırıcı, G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile bugün bir görüşme yapacaklarını açıkladı. Denizli'nin bu görüşme sonrasında Sarı-Kırmızılı kulüple resmi sözleşme yapması bekleniyor.