Van Persie krizine İtalyan formülü

Yönetimle görüşerek tam yetki alan sportif direktör Giuliano Terraneo önce Vitor Pereira ile görüşüp yaşanan olayları dinleyecek. Sıkıntının iletişimsizlikten kaynaklandığını düşünen Terraneo ardından Van Persie ile bir araya gelip ikili arasında orta yol bulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2015 Güncelleme 08 Ekim 2015, 02:17
Van Persie krizine İtalyan formülü

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana alınan saha skorlarının bile önüne geçen Vitor Pereira-Van Persie savaşı çözüm bekliyor... Yaşanan gelişmelerden son derece rahatsız olan sportif direktör Giuliano Terraneo'nun yönetimle görüşerek krize son verme konusunda tam yetki aldığı öğrenildi. Terraneo'nun yöneticilere, "Pereira'yı bu göreve ben getirdim. Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Bu krizi kısa sürede çözeceğim" ifadesini kullandığı öğrenildi. Terraneo'nun yaşanan sorunun iletişimsizlikten kaynaklandığını düşündüğü ve ilk olarak birebir görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. Terraneo'nun önce Vitor Pereira ile bir araya gelmesi bekleniyor. İtalyan futbol adamının bu görüşmede, "Yaşanan gerilimden hem takım, hem yönetim hem de taraftarlar olumsuz etkileniyor. Herkes bir an önce bu işin tatlıya bağlanmasını istiyor. Van Persie'yi karşına alman, taraftarla aranı açabilir. Kimse böyle bir şey istemiyor. Tek istedikleri barış" ifadesini kullanacağı öğrenildi.

TERRANEO, VAN PERSIE'YE TELKİNLERDE BULUNACAK
Terraneo milli maçların ardından ise Van Persie ile bir araya gelecek. Hollandalı yıldızın ilk 11'de oynama isteğini haklı bulan fakat bunun krize dönüşmesinden rahatsızlık duyan Terraneo'nun Van Persie'ye ise "Sürekli oynamak istemen takım için mutluluk verici. Fakat Pereira veya takıma cephe almamalısın. Böyle tavırlar sadece rakiplerimizi sevindirir. Önemli olan takımın başarısı" telkininde bulunacağı belirlendi. Eğer görüşmeler olumlu olursa, Terraneo'nun Pereira ile Van Persie'yi buluşturup üçlü bir zirve yapacağı da ifade edildi.

VAN PERSİE İLLE DE 11 DİYOR
Akhisar
maçında yedek kaldığı için Pereira ve takıma cephe alan Van Persie de bu krizin bir an önce çözülmesini istiyor. Fakat Hollandalı yıldız 11'de oynama şartı koşuyor.

İNADINDAN VAZGEÇER Mİ?
Pereira 'önce takım'
parolasıyla hareket ediyor ve tam hazır olmadan Van Persie'yi sürekli 11'e koymak istemiyor. Fakat Terraneo ile görüşmesinin ardından neler olacağı merak konusu.

TARAFTARLAR DA KRİZ BİTSİN İSTİYOR
Pereıra ile Van Persie arasında yaşanan krizden en çok Fenerbahçeli taraftarlar şikayetçi... Ortaya çıkan gerilimden takımın büyük zarar gördüğünü düşünen Sarı-Lacivertli taraftarlar bir an önce orta yol bulunarak olayın tatlıya bağlanma sını istiyor. Taraftarlar sosyal medyada da bu yönde mesajlar paylaşıyor