Van Persie'den olay Türkiye yorumu

Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldız, Türkiye'nin kalan iki maçta puan kaybedeceğini söyledi.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 06 Ekim 2015, 20:27
Van Persie’den olay Türkiye yorumu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, ülke milli takımıyla, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda play-off için çekiştikleri Türkiye'nin, son iki maçta puan yitireceğine inandığını söyledi.

Van Persie, Hollanda medyasına yaptığı açıklamada, "Bana 'Neden?' diye sormayın ama onlar (Türkiye) kesinlikle puan kaybedecek" ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli takımda, Türk futbolcuların mutlu sona ulaşma konusunda yaşadıkları şüpheleri fark ettiğini kaydeden Van Persie, Türkiye Milli Takımı'nın yanlış bir adım atacağına inandığını dile getirdi.

FENERBAHÇE HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ
Robin van Persie, Hollanda kampında gelen Fenerbahçe sorularını kısa cevaplarla geçiştirdi. Hollanda Milli Takımı ile kampta olan Robin Van Persie, Fenerbahçe ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. De Telegraaf gazetesi 'Van Persie Fenerbahçe ile ilgili sessiz kalmayı tercih etti" başlığıyla verdiği haberde, yıldız futbolcunun saha kenarında teknik direktör Vitor Pereira ile olan diyaloğunun resmine de yer verdi.

Golcü oyuncunun Türkiye'deki durumunun merak edildiği ve neden düzenli forma giymediği sorusunun iletildiği belirtilirken, Van Persie'nin bunlara verdiği yanıta yer verildi: "Fenerbahçe'deki durumun şimdi burada sırası değil. Bu konu hakkında hiç bir şey söylemek istemiyorum".

NOS'un internet sitesi bu sözleri, "Van Persie için Türkiye kariyeri beklediği gibi gitmiyor" şeklinde yorumladı.