210 milyon Euro'luk tarihi dava yolda

Şike davasındaki gelişmeler sonrasında Hollanda basınından müthiş bir iddia geldi. Şike davasından beraat etmek üzere olan Fenerbahçe'nin UEFA ve TFF aleyhine 210 milyon Euroluk tarihi bir dava açmaya hazırlandığı bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2015 Güncelleme 06 Ekim 2015, 01:51
210 milyon Euro’luk tarihi dava yolda

İÇİNDEKİLER

Şike Davası'nın son duruşmasında İstanbul Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun'un Aziz Yıldırım ve 6 kişinin beraatini istemesinin ardından gözler Fenerbahçe cephesine çevrildi. Sporx.com'da yer alan habere göre Sarı-lacivertli kulübün, dava sonunda beraat kararı çıkması durumunda tazminat davası açabileceği kaydedilirken, Hollanda basınından flaş bir iddia geldi. Hollanda'da yayın yapan 'voetbalzone' sitesi, Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na toplam 210 milyon Euro'luk bir dava açmaya hazırlandığını yazdı. Haberde ayrıca 2012'de 6 yıl ve 3 aylık hapis cezasına çarptırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 1 senelik cezayı çektikten sonra 'çarptırılmış kanıtlar' nedeniyle serbest bırakıldığı ve tekrar yargılanmanın başlandığı gibi detaylara da girildi.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

2011 yılında yaşadığı 3 Temmuz süreci ile birlikte çok büyük sıkıntılar ve mali kayıp yaşayan Fenerbahçe'nin böyle bir dava açacağı Türk futbol kamuoyunda da şimdiden konuşulmaya başlandı... Birbirinden farklı rakamlar telaffuz edilse de Fenerbahçe'nin böyle girişimde bulunması uzak bir ihtimal olarak görülmüyor. Bu karşı dava ile ilgili olarak Fenerbahçe cephesinden resmi bir açıklama henüz gelmedi. Yıldırım'ın cuma gününden sonra bir açıklama yapması bekleniyor.