Hakemler bizi doğruyor

Başkan Hacıosmanoğlu İbrahim Usta'ya, "Bu hakemler bizi doğruyor. Gereken neyse hemen yerine getirin" dedi. A Spor'a da konuşan Hacıosmanoğlu, "Federasyonun içinde de bizi durdurmak isteyenler var" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2015 Güncelleme 04 Ekim 2015, 00:00
Hakemler bizi doğruyor

İÇİNDEKİLER

Konyaspor'a yenilerek arka arkaya 3. yenilgisini alan Trabzonspor'da maçın sonucundan çok hakem hataları konuşuluyor. Galatasaray maçında Cüneyt Çakır, Konyaspor karşısında da Süleyman Abay'ın yaptığı inanılmaz hatalarla puan kayıpları yaşayan Bordo-Mavili takımda camia ayaklandı. Maçı televizyondan izleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçın ardından TFF yöneticisi İbrahim Usta'yı telefonla arayarak, "Bu hakemler bizi doğruyor. Gereken neyse yerine getirin. Her hafta yapılan hatalar canımıza tak etti. Hiçbir kulüp hakemlerden bizim kadar çekmedi" serzenişinde bulundu. Başkan Hacıosmanoğlu A Spor'a da yaptığı açıklamada, "Federasyonun içinde de bizi durdurmak isteyenler var. G.Saray bize geldiğinde arada 5 puan vardı. Yenseydik 8 puana çıkacaktı. Bunun önüne geçmek isteyenleri yakın zamanda ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

ARAMIZDA MAĞLUBİYETİMİZE SEVİNEN HAİNLER VAR
Kendi içlerindeki hainleri bildiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Mağlubiyetimizden sevinen hainler var. Bu takım başarısız olsun diye uğraşanlar var. Aralık'ta kongre var gelin aday olun. Ama başarısız takımı alıp ne yapacaksınız. Hacıosmanoğlu başarısız diye uğraşanlar var ama başarılı olamayacaklar" dedi. Hacıosmanoğlu Süleyman Abay'ın Çakır'ın çoçukluk arkadaşı olduğunu vurgulayarak, "Çakır'a 2 hafta maç vermiyorsunuz en yakın arkadaşını bizim maçımıza vermişler" diye konuştu.