Aslan'dan zirveye pençe

Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanında Podolski ve Umut’la güldü: 2-0. Lig'de 3’te 3 yapan Aslan, maç fazlasıyla da liderlik koltuğuna oturdu

Giriş Tarihi 03 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2015, 21:26
Aslan’dan zirveye pençe

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Sarı kırmızılılar, Fatih Terim Stadı'ndaki maçta Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Cimbom'u 3 puanı getiren golleri 77. dakikada Lukas Podolski ve 84. dakikada Umut Bulut attı.

Trabzonspor ve Gaziantepspor'u yenerek ligde 2'de 2 yapan sarı kırmızılılar, Başakşehir engelini de kayıpsız aşarak galibiyet serisini sürdürdü.
3'te 3 yapan Aslan, puanını 14'e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Başakşehir ise 9 puanla 12. sırada kaldı.

PODOLSKI PERDEYİ AÇTI
Başakşehir'deki maçta ilk yarı sessiz geçilirken, goller son 20 dakikada geldi. Carole'un soldan penaltı noktasına doğru ortasında Bilal topu kafayla arkaya sektirdi. Sağ çaprazında boş pozisyonda bulunan Podolski, sol ayağıyla köşeye sert bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Başakşehir oyuncular ise Alman oyuncunun pozisyonda topu eliyle kontrol ettiğini belirterek hakem uzun süre itirazda bulundu.

UMUT BULUT NOKTAYI KOYDU
Sarı kırmızıların farkı 2'ye çıkartan ve maçın da skorunu belirleyen golü 84. dakikada geldi. Podolski'nin pasıyla soldan ceza sahasına giren Sneijder, bekletmeden içeriye çevirdi. Arka direkte bulunan Umut, kaleciyi de geçen topu boş kaleye gönderdi, üst direğe çarpan top ağlara gitti: 2-0.