Hocamızın arkasındayız!

Yönetim ile Hamza hocanın arasını açan rapor krizi son buldu. Hamzaoğlu, "15 günde bir verdiğimiz rutin rapor olayı büyütüldü" derken Başkan Yardımcısı Sezgin ise "Kriz yok. Hocamızın arkasında, tam desteğiz" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2015 Güncelleme 03 Ekim 2015, 00:00
Hocamızın arkasındayız!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu bilmecesi son buldu! Hamzaoğlu ile başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin 'rapor' ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Hamzaoğlu, "Sezon başında aldığımız bir karar vardı, her maç sonrası ya da 15 günde bir yönetime rapor sunacaktık. Ben de Başakşehir maçı olduğu için önümüzdeki hafta bu raporu verebilirim dedim. Durum bundan ibaret" ifadesini kullandı. Destek isteyen Hamzaoğlu, "Hem üzülüyorum, hem seviniyorum. Demek ki bizim önümüzü kesmek için bunları yapıyorlar, gücümüzün farkındalar. Biz bunların hepsini aşacağız ve sezon sonunda yine şampiyon olacağız. Camiamız rahat olsun, biz ne yaptığımızın farkındayız, her şeyin farkındayız. Taraftarımızından tek isteğim, bizi yanlız bırakmasınlar, oyuncularımızın buna şu anda çok ihtiyacı var. Biz bir şeyler yapacaksak hep beraber yapacağız" dedi.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDAN GALİBİYET İSTİYORUZ
Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun arkasında olduklarını ve desteklerinin sürdüğünü söyledi. Sezgin, "Bizim Hamza hocadan istediğimiz rutin bir taleptir, büyütülmesin. Kendisi Başakşehir maçından sonra bu raporu vereceğini söyledi, çok normal. Bir sıkıntımız yok, her şey iyi gidiyor. Heralde bizi kıskanıyorlar. Başakşehir karşısında galibiyet hedefliyoruz. Biz, hocamızın arkasındayız" sözlerini kullandı.