Fenerbahçe'de maç sonrası gerginlik

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Robin Van Persie Bursaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Vitor Pereira ise Robin'e çok net mesaj verdi.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2015, 10:27
Fenerbahçe’de maç sonrası gerginlik

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin Van Persie, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 2-1 kazandıkları Bursaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"KULÜBEDE OLDUĞUM İÇİN MUTSUZUM"
Robin Van Persie, "Dürüst olmak gerekirse kulübede olduğumdan dolayı mutlu değilim. Kendimi iyi hissediyorum, fiziksel açıdan iyiyim, 90 dakika oynayabilecek durumdayım. Tam maç oynayabilirim, kulübede olduğum için mutlu değilim. Buna cevap vermenin tek yolu takımı galibiyete taşımaktı, ben de bunu yaptım" dedi.
"BEĞENSİN YA DA BEĞENMESİN.."
Teknik Direktör Vitor Pereira ise Van Persie'nin performansından memnun olduğunu, kulübede mutsuz olmasının da gayet doğal olduğunu ifade etti.

Pereira, devamında "Takımı en iyi şekilde yönetmek benim görevim. Oyuncularım beğensin ya da beğenmesin, kararları ben alırım. Van Persie ile yaşadıklarımız hoca-oyuncu arasında geçen şeylerdi. Buraya sosyal medya hesaplarını değil futbol konuşmaya geldim" diye konuştu.