Sadece Fener'le görüştük

İddiaların aksine Galatasaray yönetimiyle hiç görüşmediklerini söyleyen Riola, "Türkiye'den sadece Fenerbahçe teklif yaptı. Çok ciddilerdi ama şimdilik olmadı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2015 Güncelleme 05 Eylül 2015, 00:43
Sadece Fener’le görüştük

İÇİNDEKİLER

Tarihin en büyük transfer operasyonlarından biri- sinin altına imzasını atan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde Zlatan Ibrahimovic ile ilgili açıklamaları gündeme oturmuştu. Yıldırım, Galatasaray'ın da listesinde yer aldığı iddia edilen İsveçli süper yıldız için resmi teklifte bulunduklarını söylemişti. Bu açıklama bazı kesimler tarafından gerçekçi bulunmazken, Ibrahimovic'in menajeri Mino Riola dün ilk kez konuştu ve Başkan Aziz Yıldırım'ı doğruladı.

ÇOK CİDDİYDİLER
İddiaların aksine Galatasaray'la hiç görüşmediklerini söyleyen Riola, "Sadece Fenerbahçe Zlatan'ı almak için ciddiydi. Bir şans olduğunu fark ettiler, saygı gösterdik ancak şimdilik daha ilerisi gerçekleşmedi. Galatasaray hiçbir zaman benimle resmi olarak iletişime geçmedi, arada hep insanlar vardı" ifadesini kullandı.

YILDIRIM PES ETMEYECEK!
Ibrahimovic'in transferini çok isteyen Başkan Yıldırım'ın sezon sonunda yeniden görüşmelere başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Tecrübeli futbolcu da kariyerinin son dönemini Türkiye'de geçirmeye çok sıcak bakıyor.