Efsane olmak istiyorum

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncularından Cavanda, "Şampiyon olup adımızı efsaneler arasına yazdırmak istiyoruz. Uzun yıllar burada olacağım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 01:12
Efsane olmak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncularından Cavanda, bir futbol şehrinde yaşamanın avantajlarının çok olduğunu belirterek, "Buraya gelmeden önce Trabzonspor'u çok iyi tanıyordum. Bana çok iyi bir takım kurulacağının sözü verildi ve bunun yapıldığını da gördüm. Bize sürekli olarak efsanelerden bahsediliyor. Biz de bunların arasına girmek istiyoruz" dedi.

ROMA'DAN SONRA TRABZON!
Roma'dan sonra Trabzon'da yaşamanın farklı bir duygu olduğunu da belirten Cavanda, Trabzon'da çok güzel bir ortam bulduğunu da ifade ederek, "Türkler çok iyi ve sıcakkanlı insanlar. Bana çok iyi davranıyorlar. Burada herhangi bir problem yok. Geldiğim günden beri herkes bana çok yardımcı oldu. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Bunun için çok erken ama bizim tek hedefimiz şampiyonluk ve şampiyonluk için de elimizden geleni yapacağız. Adımızı efsaneler arasına yazdırmak için bunu başarmak istiyoruz. Ayrıca uzun yıllar bu formayı giymek isterim" diye konuştu.

BOSİNGWA İLE REKABET ETMEK
CAVANDA, "Bosingwa ile rekabette olmamız benim için bir memnuniyettir. Büyük bir onurdur. O büyük bir oyuncu. Kendisi zaten yakında aramıza katılacak. O çok tecrübeli" dedi.