Çocuklara inanıyorum

Letonya maçının büyük önem taşıdığını vurgulayan Terim, "Öğrencilerimin üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceklerine eminim" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 00:39
Çocuklara inanıyorum

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile bugün Konya'da oynanacak maçın stratejik açıdan büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, zorlu periyottan istedikleri sonuçla çıkacaklarına inandığını söyledi. Terim, "İki aylık bir aradan sonra ilk maçımızı oynayacağız. Letonya ile yapacağımız bu karşılaşmanın stratejik açıdan büyük bir önemi var. Maçı kazanarak hem üç puanı hanemize yazdırmak hem de Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz" ifadesini kullandı. Bu önemli mücadele için Konya'yı seçtiklerini vurgulayan Terim, şöyle devam etti: "Konya'daki taraftarımıza olan güvenimiz. Onların milli takımımızı coşkuyla destekleyeceklerine inanıyorum. Seyircimiz son düdüğe kadar bize destek olacaktır."

CENK TOSUN VE BATUHAN TARTIŞMASI...
Terim, Cenk Tosun'un milli takıma alınmayışı nedeniyle yapılan eleştiriler için de "En güzelini Metin Tekin söylemiş. 'Milli Takım haftanın karması değildir' demiş. Cenk'in olmasını isteyenler, benim Cenk'e ne kadar önem verdiğimi keşke bilselerdi" dedi. Şener'un oynayıp oynamayacağının yarın (bugün) belli olacağını da söyleyen Terim, frikleri kimin kullanacağı ile ilgili de, "Hakan olur, Caner olur! Maçtan önce soyunma odasının duvarına asarız" ifadesini kullandı.