Kadıköy'ün Herkülü

Antalyaspor maçında attığı 2 golle Sarı- Lacivertli ekipte ilk gollerini atan Nani , gerçek bir star olduğunu ortaya koydu... Portekizli yıldız, maç sonunda formasını çıkartınca baklavaları da ortaya çıktı. Kasları sosyal medyayı salladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2015 Güncelleme 01 Eylül 2015, 00:41
Kadıköy’ün Herkülü

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Antalyaspor'u 2-1 yenerek puanını 8'e çıkartan ve liderlik koltuğunun yeni sahibi olan Fenerbahçe'de Nani çılgınlığı yaşanıyor! Maçın ilk yarısında Van Persie'nin harika ortasını kafayla ağlara yollayan Portkizli yıldız 90+7'de attığı frikik golüyle de tribünleri bayram yerine çevirdi. Ama herkesi hayrete düşüren görüntüler karşılaşmanın bitiş düdüğle birlikte ortaya çıktı. Bitiş düdüğüyle birlikte formasını çıkartan ve kollarını iki yana açan Nani, harika fiziğiyle neredeyse vücut geliştirme şampiyonlarını kıskandıracaktı! Müthiş karın ve kos kaslarıyla dikkat çeken Nani, göründüğünden daha güçlü bir oyuncu olduğunu adeta haykırıyordu. Haftalar ilerledikçe takıma daha iyi adapte olan ve daha iyi oynamaya başlayan Portekizli yıldız, futbolculuk yeteneğinden başka çok iyi bir sporcu olduğunu ve kendisine çok iyi baktığını göstererek profesyonelliğin ne demek olduğunu adeta haykırdı!

NANI'NIN VÜCUDUNDA 1 GRAM FAZLALIK YOK!
NANI'nin vücut kasları sosyal medyada da olay oldu. Portekizli yıldızın bu fit hali Sarı- Lacivertli taraftarları memnun etti. Bir iri ardına tweet'lerd mesajlar geldi. Nani, "Benim ve takımım için harika bir gece oldu. Beraberlik golünü yedikten sonra bir süre bocaladık ama maçı hiç bırakmadık. Frikik kazandığımızda kendimi yapacağım vuruşa motive ettim. Nasıl ve nereye vuracağımı biliyordum. Bu gol sayesinde hakettiğimiz 3 puanı aldık" dedi.

TWİTTER:
* Nani ve liglerimizde görmeye pek alışık olmadığımız kasları'
* 'Olum Nani'nin koltuk altinda bile kopek balığı süzgeçleri gibi kas var lan'
* 'Nani'nin sırf göğüs kasları için bile 6 milyon euro verilir...
* Diego'nun pasları, Nani'nin kasları.
* Nani kaslarıyla adeta şov yaptı.
* Nani'nin vucudu ben de olsa okulda çıplak dolaşırım
* Nani'yi gördükten sonra gol atınca artık herkes formayı çıkartmaz...
* O kaslar, 10 yılda 5 kilo veremeyen futbolculara kapak olsun...
* Adam ne kas yapmış be!
* Saracoğlu'nda herkül gibi dolaştı durdu...