Fener'in bombası Gabigol Barbosa

Lazar Markovic'i 1 yıllığına kiralayan Fenerbahçe, Moussa Sow'un boşluğunu doldurmak için bugün İstanbul'a yeni bir santrfor getirecek! Bu futbolcunun Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Gabigol olduğu öğrenildi. Büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Transfer bugün açıklanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2015 Güncelleme 31 Ağustos 2015, 09:37
Fener’in bombası Gabigol Barbosa

İÇİNDEKİLER

Moussa Sow'u rekor ücretle Al Ahli takımına satan Fenerbahçe, 1. transfer döneminin son gününde santrfor transferine kilitlendi. Dün Liverpool'un Sırp sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic'i 1 yıllığına kiraladığını açıklayan Sarı-Lacivertli kulüp, transferin son gününde yabancı bir santrforu takıma kazandıracak. Bu golcünün Santos takımında forma giyen Gabigol olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin transferi bugün açıklaması bekleniyor. Chelsea'nin Fransız golcüsü Loic Remy, Shakhtar'ın Brezilya asıllı golcüsü Eduardo da Silva ve Premier Lig ekiplerinden Watford'un Çek santrforu Matej Vydra'nın da listede yer aldığı öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Gabigol'ü kadrosunda görmeyi çok istediği biliniyor. Taraftar da golcü transferinin olmasını istiyor.
MOUSSA'NIN BOŞLUĞUNU DOLDURMAK ZORUNDALAR
Kadrosunu yıldızlarda donatan Fenerbahçe'nin elinde şu anda santfor olarak Robin Van Persie ile Fernandao bulunuyor. Bu iki isme genç oyuncu Uygar Mert Zeybek'i de dahil edebiliriz. Yeni sisteminde zaten çift forvetle oynayan Sarı-Lacivertliler, transfer yapmması durumunda sakatlık ve ceza durumlarını göz önünde bulundurduğumuz ilerleyen haftalarda ciddi sıkıntı yaşayabilir. Bu yüzden F.Bahçe'nin bugün santrfor getirmesi çok ciddi bir olasılık.