Akıl tutulması

42'de Yusuf'un perdeyi açtığı maçta Hasan Kabze 56'da penaltıyla eşitliği sağladı. 77'de Rodallega bu kez Akhisar öne geçti... Ancak 8 dakika sonra Cardozo , Oscar'lık golle Trabzonspor'a 1 puanı getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2015 Güncelleme 31 Ağustos 2015, 00:43
Akıl tutulması

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ilk 2 maçını kazanan ve geçen hafta deplasmanda Beşiktaş'ı deviren Trabzonspor, evinde Akhisar Belediye'ye takıldı. Önce Trabzonspor Yusuf ile öne geçti, ikinci yarı Akhisar, Hasan Kabze ile beraberliği yakalayıp, Rodallega ile üstünlük kurdu. Ancak son sözü Trabzon'dan Cardozo söyledi: 2-2... Maça taraftarının da desteğiyle iyi başlayan Trabzonspor'un beklediği, arzuladığı gol 42. dakikada Yusuf Erdoğan'ın fırsatçılığıyla geldi: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanerken ikinci yarıda Akhisar Belediye oyunda dengeyi sağladı ve 56. dakikada kazanılan penaltıyı Hasan Kabze'yle değerlendirdi: 1-1. 61. dakikada Cavanda, Orhan Tasdelen tarafından ceza sahasında iken düşürüldü. Hakem Alper Ulusoy çizgi hakemin uyarısıyla penaltıyı noktasını gösterdi ve bu karar çok tartışıldı. Akhisarlılar uzun süre penaltıya itiraz etti.

TRABZON 61'DE PENALTI KAZANDI AMA ATAMADI
62'de Dame N'Doye'nin penaltısında top kalecinin müdahalesiyle direğe çarpıp N'Doye'nin tekrar önüne düştü. N'Doye boş kale yerine üssten auta attı. Bu dakikadan sonra Bordo-Mavili takım oyunu Akhisar kalesine yığdı. Kontra ataklarla golü kovalayan Akhisar, 77'de Hugo Rodallega'yla bu kez öne geçti: 1-2. Bordo-Mavili ekip golden 8 dakika sonra Oscar Cardozo ile eşitliği sağladı: 2-2. Trabzonspor son dakikaya kadar bastırsa da golü bulamadı ve üçüncü haftada ilk puan kaybını kendi sahasında taraftarının önünde yaşamış oldu.