Aslan Kral'ın dönüşü

Melo ve Burakj kriz, yaşanan puan kayıpları Konya'da geride kaldı. Galatasaray 10 kişiyle zorlu deplasmandan 3 puanı söktü aldı, krizi rafa kaldırdı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu "İşte G.Saray bu. Birlik olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösterdik. Camia bizlere sahip çıksın yeter" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2015 Güncelleme 30 Ağustos 2015, 00:50
Aslan Kral’ın dönüşü

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 3. haftasında zorlu Torku Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'a huzur geldi. Melo ve Burak Yılmaz krizleri derken, ligin ilk 2 haftasında yaşanan 5 puan kaybı kafalarda soru işareti bırakmıştı. Ancak yaşanan krizler ve puan kayıpları Konya'da sona erdi ve sezonun ilk 3 puanı geldi! Sarı- Kırmızılılar üstelik 10 kişi kaldıkları zorlu Konya deplasmanında galibiyeti 4 golle almayı başardı. Ligin ilk haftasında Sivas'ta 11'de yer almayan, Osmanlıspor maçının 2. yarısında da sürpriz bir şekilde oyundan alınan Burak, dün gece maçın açılış golünü attığı gibi, 90 dakika sahada kaldı ve mücadelesi ve isteğiyle gözdoldurdu. Melo da ilk kez 11'de sahaya çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu da 10 kişi kalmalarına rağmen önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

TARAFTARIMIZ BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI
Hamzaoğlu "Çok iyi direnç gösterdik. Psikolojik sıkıntı yaşadık ama son bölümde rahatladık. Taraftarımız bu takıma sahip çıkmalı ve destek vermeli" dedi. Maçın ardından konuşan Emre Çolak ise maçın ardından "İlk 2 maçta takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Kırmızı karttan sonra biraz zorlandık ama sonrasında goller geldi. 3 kupalı bir takımız ve kazanmaya devam edeceğiz. Herkesin içi rahat olsun" dedi.