Cimbom'a şeker gibi rakipler

Cimbom Devler Ligi'nde C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana takımları ile eşleşirken nispeten kolay bir kura çekti. Grupta ilk 2.'ler bir üst tura yükselecek. G.Saray grubundaki ilk maçını 15 Eylül Salı günü Arena'da A.Madrid ile oynayacak. Ardından 30 Eylül'de Astana ile deplasmanda karşılaşacak olan Aslan, 21 Ekim'de Benfica'yı konuk edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2015 Güncelleme 28 Ağustos 2015, 01:33
Cimbom’a şeker gibi rakipler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Monaco'da çekilen kura sonucunda belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak 22 takım ile Play-Off turundan gelen 10 takım olmak üzere toplam 32 takım kura çekimine katıldı. Galatasaray C Grubu'nda Portekiz'in Benfica, İspanya'nın Atletico Madrid ve Kazakistan'ın Astana takımları ile eşleşti. Sarı-Kırmızılılar böylece diğer gruplara göre nispeten daha kolay bir gruba düştü. Diğer gruplar ise şöyle: A Grubu: PSG, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Malmö, B Grubu: PSV, M.United, C.Moskova, Wolfsburg, D Grubu: Juventus, M.City, Sevilla, Mönchengladbach, E Grubu: Barcelona, Bayer Leverkusen, Roma, BATE, F Grubu: Bayern Münih, Arsenal, Olympiakos, Dinamo Zagrep, G Grubu: Chelsea, Porto, Dinamo Kiev, Maccabi Tel Aviv, H Grubu: Zenit, Valencia, Lyon, Gent.

CİMBOM 14. KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILACAK
GALATASARAY Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde en fazla temsil eden takım görünümünde. Sarı-Kırmızılılar 14. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlara ödenecek primleri artırması Sarı-Kırmızılılar'ın yüzünü güldürdü. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağı için 12 milyon Euro ayak bastı parası alacak. Grupta her galibiyete 1,5 milyon Euro, beraberlik için 500 bin Euro ödenecek.

CİMBOM'UN İLK RAKİBİ A.MADRİD
15 Eylül Salı: G.Saray-A.Madrid (TRT 1), 30 Eylül Çarşamba: Astana-G.Saray (Tivibu), 21 Ekim Çarşamba: G.Saray-Benfica (Tivibu) 3 Kasım Salı: Benfica-G.Saray (TRT 1) 25 Kasım Çarşamba: A.Madrid-G.Saray (Tivibu) 8 Aralık Salı: Galatasaray-Astana (TRT 1)

BİRAZ DAHA KOLAY BİR GRUP
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu diğer gruplara göre daha bir kolay gruba düştüklerini söyledi. Hamzaoğlu, "Astana ile erken oynasak iyi olur. Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Şimdiden büyük bir heyecan yaşamaya başladım" diye konuştu.