Robben söz verdi seneye Fener'de

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Arien Robben'i istedik ama kulübü bırakmadı" demişti. Hollandalı yıldızın F.Bahçe'ye "Bu sezon gelemem. Ama seneye seve seve F.Bahçe'ye forması giyerim" dediği ortaya çıktı... F.Bahçe'nin gelecek sezon sadece Arien Robben'i transfer edeceği ve "Rüya Takımın" tamamlanacağı iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2015 Güncelleme 26 Ağustos 2015, 01:55
Robben söz verdi seneye Fener’de

İÇİNDEKİLER

Bu sezon yaptığı bomba transferlerle adından çok söz ettiren Fenerbahçe gelecek sezon da çok büyük bir bomba patlatacak. Başkan Aziz Yıldırım, "Robben'i istedik ama kulübü bırakmadı" demişti. Robben ve Bayern Münih ile yapılan görüşmelerde hollandalı oyuncunun Sarı-Lacivertli yöneticilere, "Kulübüm bu sezon bırakmak istemiyor. 2017 yılına kadar sözleşmem var. Ancak gelecek sezon ayrılacağım. Seneye seve seve Fenerbahçe forması giyerim" dediği öğrenildi. Özellikle Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasından monra Sarı-Lacivertli yöneticilerle çok sıcak bir görüşme yaptığı belirlenen Robben'in, "Benim için ısrarcı olmanız mutluluk verici. Fenerbahçe büyük hedefler peşinde koşacak bir takım yaratıyor. Robin Van Persie ile birlikte oynamak zaten keyif verici. Seneye neden olmasın" dediği ifade edildi.

ROBBEN'E VAN PERSİE İLE AYNI SÖZLEŞME TEKLİFİ
Fenerbahçe Yönetimi'nin Robben ile yapılan bu görüşmeden mutlu ayrıldığı ve gelecek sezon Hollandalı yıldızın takıma katılması için her türlü fedakarlığın yapılacağı öğrenildi. Özellikle Bayern Münih yönetiminin de Robben'e gelecek sezon ayrılması konusunda büyük bir kolaylık sağlayacağı belirlendi. Fenerbahçe'nin yapılan görüşmede Robben'e Van Persie ile aynı şartları sunduğu ve gelecek sezon transferin gerçekleşmesi halinde de aynı şartların geçerli olacağı belirlendi.

F.BAHÇE'YE ŞİMDİDEN YEŞİL IŞIK YAKTI
F.BAHÇE'nin bu sezon kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Robben gelecek sezon Sarı-Lacivertli takıma gelebileceğini söyledi. Yıldız oyuncunun bu sözleri heyecan yarattı.