Lucas'a kiralık formülü

KaraKartal Liverpool'da oynayan yıldız oyuncu Lucas Leiva'yı bitiriyor

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 20 Ağustos 2015, 15:55
Lucas’a kiralık formülü

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta ön libero transferi konusunda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Avrupa'da transfer turunda olan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları açıklamalarda bulundu. Liverpool'un Brezilyalı ön liberosu Lucas Leiva'yla ilgili yaptığı değerlendirmede bulunan Erdal Torunoğulları, takımının önceki gün Bournemouth'u 1-0 yendiği maçın kadrosunda yer almayan Brezilyalı futbolcunun hedefleri arasında olduğunu söyledi.

Kırmızılar'ın İrlandalı menajeri Brendon Rodgers'ın kadro alternatiflerinde yer almayan 27 yaşındaki futbolcunun menajerler aracılığıyla önerilmesinin ardından harekete geçtiklerini söyleyen Torunoğulları, "Lucas Leiva transfer listemizde yer alan isimlerden. Onunla görüştüğümüz doğru" diye konuştu.
AHMET BULUT:HENÜZ BİTMEDİ
Başarılı defansif orta saha oyuncusu Lucas Leiva bir aksilik çıkmazsa 1 sezon siyah beyazlı takımda kiralık olarak oynayacak. Satın alma opsiyonu da Beşiktaş'ta olacak.

Leiva'nın transferinde Beşiktaş adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut 24 saat içerisinde her şeyin netleşeceğini söyledi.

Ahmet Bulut, "Henüz netleşmedi. Ancak 24 saat içerisinde kesin sonuç alınır. Oyuncunun fikri pozitif. Kesin konuşamam, ama yüksek olasılık olduğunu söyleyebilirim. Görüşüyoruz, en geç yarına kadar mutlak bir sonuç alırız. Oyuncu açısından sorun yok" dedi.