Son bomba Dame N'Doye

2012 yılında Şenol Güneş'in isteğiyle alınmak istenen ancak görüşmelerin hüsranla sonuçlandığı Senegalli golcü Dame N'Doye bu kez teklifi kabul etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 01:48
Son bomba Dame N’Doye

İÇİNDEKİLER

Transferde gaza basan Trabzonspor, kaleci Esteban Alvarado'nun ardından de renklerine bağlıyor. Senegalli forvet ile yıllık 2 milyon Euro'dan el sıkışan bordo-mavililer, bonservisi için Hull City ile de 3 milyon Euro'dan prensipte anlaştı. Teknik direktör Şota'nın alınmasını sabırsızlıkla beklediği N'Doye, 3 sezon önce de takımın başında Şenol Güneş varken bordo- mavililerin kapısından dönmüştü. Golcü futbolcu ile görüşmelere başlandığını 17 Temmuz 2012'de borsaya bildiren Trabzonspor'da dönemin başkanı Sadri Şener, transfer için Danimarka'ya çıkarma yapmış ancak yan yana çekilen fotoğraflara rağmen imza attırılamamıştı. Ancak bu kez anlaşmanın tamam olduğu ve son dakikada bir sorun çıkmaması durumunda futbolcunun imzayı atarak Trabzon'a geleceği bildirildi.

SON SENELERDE KARİYERİNDE DÜŞÜŞ YAŞADI
Geçen sezonun ilk yarısını Lokomotiv Moskova'da geçiren N'Doye, 14 lig maçında 4 gol kaydetti. Devre arası Premier Lig'e gidebilmek için ücretinde 700 bin Euro gibi ciddi bir indirime gitmeyi göze alan Senegalli golcü, Hull City'ye imza atmıştı. 15 Premier Lig mücadelesinde 5 gol ve 1 asist üreterek takdir toplasa da performansı takımını kümede tutmaya yetmedi.