Mirallas için Ada seferi

Bir süredir F.Bahçe'nin listesinde olan ve Everton'un hocası Martinez ise problem yaşayan Belçikalı sol kanat oyuncusu Mirallas'ı ikna etmek için Terraneo İngiltere'nin yolunu tutacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 14:29
Mirallas için Ada seferi

İÇİNDEKİLER

Gerçekleştirdiği yıldız transferleriyle tarihinin en güçlü kadrolarından birini kuran Fenerbahçe'de sol kanat için arayışlar devam ediyor. Sarı-Lacivertli yönetimin İngiltere'nin Everton takımında forma giyen Kevin Mirallas'ın transferi için ciddi bir uğraş verdiği ancak Belçikalı oyuncunun sıcak bakmaması nedeniyle transferin şimdilik gerçekleşmediği bildirildi. Kulübü Everton'un ise Fenerbahçe'nin teklif ettiği 8 milyon Euro'luk bonservis bedeline sıcak baktığı da ifade ediliyor. Everton Teknik Direktörü Roberto Martinez ile problem yaşadığı belirtilen Mirallas'ın ikna edilmesi için İtalyan sportif direktör Giullani Terraneo'nun İngiltere'ye gideceği, hem oyuncuyla hem de menajeriyle yüz yüze görüşeceği belirtiliyor. İspanyol teknik adamla problem yaşamasını da koz olarak kullanacak olan Fenerbahçe, bu transferi lige yetiştirmek istiyor.

FORVET HATTININ HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİYOR
Kevın Mirallas sol kanat ile birlikte sağ kanat ve forvet hattında görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu. Gole yakın bir oyuncu. 27 yaşında ve 1.82 boyunda olan Belçikalı oyuncunun Everton ile kontratı önümüzdeki yılın haziran ayında sona eriyor. Bu da transferini kolaylaştıracak olan bir başka neden olarak göze çarpıyor. Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'in orta saha oyuncusu Raul Garcia ile temalarının devam ettiği, bu oyuncunun transferi için de çaba sarfedildiği belirtildi.