Orta sahaya takviye şart

Güneş orta sahada defans yanı güçlü bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, "Takviye şart. Oğuzhan ve Sosa birbirine yakın oyuncular. Bu sorunumuz çözülmeli" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2015 Güncelleme 04 Ağustos 2015, 00:40
Orta sahaya takviye şart

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş takımı ve yaklaşan sezonu değerlendirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü, "Mevkii olarak orta sahada bir boşluk olduğu doğru. Sayısal bir boşluk oluştu. Orta sahada Atiba, Oğuzhan ve Sosa görünüyor. Oğuzhan ve Sosa birbirine yakın oyuncular. Buraya savunma yönü güçlü birini transfer edeceğiz" dedi. Kampta bütün futbolculara şans verdiğini belirten Güneş "Kendimizi ve mevcut potansiyelimizi gördük. Lig başlasın daha da gelişeceğiz" ifadelerini kullandı. Tüm futbolcularının ciddiyetle çalıştığını söyleyen Güneş, "Oyun temposu olarak daha eksiğimiz var. Hiç ara vermeden ve hazırlık maçları yaparak çalıştık. Uyum sorunu yok, yeteneklerini kullanma bakımından henüz bir takım ortaya çıkaramadım. İdeal 11'i daha oluşturamadım. Kısa süre içinde bunu yapacağım" dedi.

GOMEZ SAKATLANIRSA VİCDAN AZABI DUYARIZ
MARIO Gomez'in de durumunu değerlendiren Şenol Güneş, "Alman futbolcu yeni geldi, bir sıkıntısı yok. Bir haftadır seyahatler, transfer görüşmeleri yaptı. Hazırlık maçında oynaması şart değildi. Şimdi oynatsak ve sakatlansa vicdan azabı duyarız. Resmi maçlarda durumuna bakacağız. Bize büyük faydası olacak. Kendisinden en iyi şekilde yararlanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.