Herkese her şeye hodri meydan

"Futbolda bazen hava değişikliğine yeni bir meydan okumaya ihtiyaç vardır . Şimdiden herkese her şeye hodri meydan." "Eğer Beşiktaş 7 yıldır şampiyon olamıyorsa bazı şeyleri değiştirmemiz gerekir. Bunun için buradayım."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 01:00
Herkese her şeye hodri meydan

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ' ın yeni transferi Mario Gomez Avusturya kampında ilginç açıklamalar yaptı. A'dan Z'ye bir çok konuya değinen Alman futbolcu hedeflerini ve düşüncelerini tek tek anlattı. İşte Gomez'in o sözleri: "Son 6 aydır Fiorentina'da oynadım. İyi bir dönem geçirdim. Ancak sakatlığım nedeniyle 5 ay oynayamadım. Futbolda bazen hava değişikliğine ihtiyacınız, yeni bir meydan okumaya ihtiyacınız vardır. Burası yeni bir lig. Tabii ki bazı şeylere uyum sağlamak zaman alacaktır. Ama ben elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şimdiden herkese her şeye hodri meydan.", "Quaresma, Sosa ve ben genç oyuncularla iyi bir grup oluşturacağız. Hocamın bana inandığını, güvendiğini biliyorum. Bütün bunlar olduktan sonra performansım yüksek olacaktır. İyi bir sezon geçireceğimi biliyorum. Beşiktaş'ın hem kulüp, hem teknik direktör olarak beni istediğini hissetim. Beşiktaş gerçekten çok büyük kulüp."

KARİYERİM BOYUNCA HİÇ GOL HESABI YAPMADIM
"7 yıldır şampiyon olamamak Beşiktaş gibi bir kulüp için uzun bir süre ve buna son vermemiz gerekiyor. Beşiktaş için hedef şampiyonluk. Buraya gelişimin en önemli nedenlerinden biri de bu. Beşiktaş 7 sene şampiyon olamıyorsa bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor. Bunun için buradayım.", "Kariyerim boyunca hiç gol hesabı yapmadım. Ancak ben 2, 3 gol daha az atayım yeter ki Beşiktaş şampiyon olsun. Fiorentina halkına teşekkür ederim. Beşiktaş taraftarının da böyle olduğunu biliyorum. Hedefim onlara iyi bir Gomez izlettirmek. Onları sevindirmek için takım arkadaşlarımla birlikte elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum."

UMARIM BEŞİKTAŞ'TAKİ MACERAM ÇOK UZUN SÜRER
"BEŞİKTAŞ' a geldiğim için çok mutluyum. Son 2 hafta benim için çok yoğun geçti. Bu süreçte geleceğimle ilgili karar vermeye çalıştım. Herkesin bana bu aşamada söylediği Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp oluşuydu. İstanbul'a geldiğimde bu açıkça ortaya çıktı. Fiorentina'dan sonra büyük hedefleri olan bir takıma gitmek benim için çok önemliydi. Umarım buradaki maceram çok uzun sürer.", "Umarım iyi bir sezon geçireceğiz. Bu konuda iyimserim. Beşiktaş'ın sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı sonuçlar almasını çok istiyorum. Elbirliğiyle takımı üst noktaya taşıyacağımıza inancım tam."